- Magisk
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- LG V30 - vezércsel
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
bypet
tag
Persze, ha a 3D ready hardware-t ha megvetted, jár hozzá a megfelelő driver is, ez világos. (Monitor, szemüveg, kivetítő)
De úgytudom - javítsatok ki - az nvidia stereo drivere támogat a shutterglass-mellett minden más megjelenítési módot is, "ingyen" a VGA kártya mellé.
Ezért sajnálom hogy az ati nem tudja.
Illetve a régi catalyst-al is ment az iz3d drivere, akkor mi is az új 3d stereo támogatás benne? -
Sennalacy
aktív tag
Nem az a probléma feltétlenül, hogy felugrik vagy sem, hanem hogy ezek után nem veszi észre, ha magasabb órajel igényű alkalmazás indul. Nalam gyakran 10-15 fül is meg van nyitva a böngészőben, és macerás lenne, minden 3D-s programindítás előtt biztonsági okokból végigbogarászni, hogy tuti ne ragadjunk le "flash órajeleken".. Ha ezt nem tudják megoldani, (bár gondolom nem olyan nagy probléma), akkor nem sok értelme volt ennek a hardveres video gyorsításnak azok számára akik 3D-t is használnak, nem csak a netet böngészik valami gyenge laptoppal, ahol elkel a videokártya segítsége a nagyobb felbontású videóknál.
Feltételezhetően akkor az a probléma gyárilag túlhajtott kártyáknál, hogy azok nem alap memória sebességeken mennek, és ha a driver fel is ugrik két monitor esetén 400/1000-re, ami alap 5850-eseknél a memória sebesség 3D esetén is, akkor sem lesz annyi, mint ami a biosban meghatározott érték esetemben pl.1125. Persze nem értek hozzá, csak praktikus gondolkodás. -
9950es
aktív tag
Nagyon rossz konklúziókat vontál le : ))
Ez is olyan mint a DLP színkereke / szivárványhatás, 1hét alatt megszokod aztán már csak a fele fényerő tűnik fel ( pluszban a polarizer mellé).
Én ezzel viszem végig a dragon aget , máshogy nem is akarok vele játszani egyáltalán
szóval jópár órának nézek elébe, és még csak az inventorynál is nagy ritkán kapcsolom ám ki -
huskydog17
addikt
Ja értem.
Ez az órajelfix nekem eléggé bonyolultnak tűnik. Van valahol egy előre elkészített profil 3450-hez ami szabadon letölthető? Az megkönnyítené a dolgomat.Amúgy ha bekapcsolom az ATI Overdrive-ot a Catalyst-ban akkor az nem kapcsolja ki automatikusan a PowerPlay-t? Mert ha igen, akkor csak ennyit kéne tennem.
-
9950es
aktív tag
120hz nem vibrál
és az a sötét képkocka semmilyen hátránnyal nem jár.
próbáld ki a DLP projektort, zéró artifakt van, ismétlem zéróó
LCD-ket minden tekintetben bealázza. Bit cauldron kell , nem éri meg 2 projektort összepakolni van annyira jó a shutter hidd el.
Ja egyébként most olvasom hogy fényerőre lesz optimalizálva a bit cauldron, az nekem nem jó, mert akkor annak a kontrasztja rossz lessz.
Lehet nekem inákbb a Vsync jelről kéne járatni az nvidia IR emitter piramisát valami bypass manőverrel az lenne a legolcsóbb, mert igazándiból ez a szemüveg azért nem olyan rossz, a mozis RealD-kel simán felér.
-
huskydog17
addikt
Ha az órajel csökkenés miatt van, akkor nem csak nálam, de sok millió felhasználónál is ezt kéne csinálnia, de mégse csinálja. Ha Q3-at tökéletesen viszi, akkor ezt is úgy kéne vinnie!
Másrészt emiatt biztos nem fogok írni az AMD-nek, hiszen korántsem olyan jó az angol tudásom.
Nem tudom, illetve nem vagyok hajlandó elhinni, hogy nincs erre valami egyszerűbb megoldás. -
-
bypet
tag
Nem követem ennyire.
Atiéknál mi a hivatalos neve a technológiának?szerk:
már látom:
ATI Catalyst™ support for 3D Stereoscopic glasses
� AMD has updated it’s Direct3D (Quad buffer support) driver to enable 3rd party
middleware vendors such as iZ3D to output stereo L/R images at 120 Hz (60 Hz per
eye)L/R dual-output ot nem tud mégis ?
-
SzlobiG
félisten
-
huskydog17
addikt
A CS 1.6-tal még mindig nagy gondok vannak, ugyanis hiába kapcsolom be a V-Synch-et, a játék akkor is kegyetlenül rángatózik, akad annak ellenére, hogy nem alacsony a FPS érték. Ha meg kikapcsolom a V-Synch-et, akkor meg ocsmányul törik a kép.
A jelenlegi 10.4-es Catalyst alatt a Q3 jól megy, leszámítva, hogy ha nem kapcsolod be az OpenGL beállításoknál a Triple Buffer-t, akkor a Q3-ban érthetetlen durva belassulások lesznek és néha az is berángat. Aktivált Triple Buffer-el viszont jól megy, de a CS-n nem segített. -
madgie
titán
Köszi. Akkor lehet majd nézek valami ócsó médialejátszót, úgyis a második megjelenítőn csak filmezek, akkor meg minek kajálja befele sokszor 24/7 az áramot?
Hopsz, ez OFF, és valszeg nem lehetséges, de megkérdem: valahogy nem lehet az intergált HD3200-on kivarázsolni a tévére a kép/hangot az 5770 mellett? Hátha akkor rendesen visszavenné az órajeleket.
-
rankesz
veterán
De érdemes lenne írni a DICE-nek, hogy javítsa a hibát, mert a későbbi patch-ek esetén újra kell fordítani a shadert, és akkor megint visszatér a hosszú töltési idő
Ezen jót röhögtem, de sajnos csak kínomban, A DICE (vagy az EA ) magasról leszarja az ilyen leveleket, még az égető bugokra is szarnak, a másfél hónapja igért patch a mai napig nem jött ki. Pedig hidd el, van hőbörgés bőven, elég beleolvasni a kapcsolódó topikokba.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Milyen processzort vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch 2
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Magisk
- World of Tanks - MMO
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest