Új hozzászólás Aktív témák
-
9950es
aktív tag
Nekem így is nyugodt a kép
Szerintem egész egyszerűen olyan mintha csak simán 60hz-et néznék (persze összehasonlíthatatlan, már ami a látványt illeti ).
A 60hz kitakarástól nem szabad megilyedni, semmi gond nincs vele , higyjétek el, a Sony sem hülye.
CRT-vel teljesen más jellegű problémák vannak. Ezek az LC shutterek szupergyorsak, nicns foszforos utánvilágítás stb.
-
9950es
aktív tag
Nagyon rossz konklúziókat vontál le : ))
Ez is olyan mint a DLP színkereke / szivárványhatás, 1hét alatt megszokod aztán már csak a fele fényerő tűnik fel ( pluszban a polarizer mellé).
Én ezzel viszem végig a dragon aget , máshogy nem is akarok vele játszani egyáltalán
szóval jópár órának nézek elébe, és még csak az inventorynál is nagy ritkán kapcsolom ám ki -
9950es
aktív tag
120hz nem vibrál
és az a sötét képkocka semmilyen hátránnyal nem jár.
próbáld ki a DLP projektort, zéró artifakt van, ismétlem zéróó
LCD-ket minden tekintetben bealázza. Bit cauldron kell , nem éri meg 2 projektort összepakolni van annyira jó a shutter hidd el.
Ja egyébként most olvasom hogy fényerőre lesz optimalizálva a bit cauldron, az nekem nem jó, mert akkor annak a kontrasztja rossz lessz.
Lehet nekem inákbb a Vsync jelről kéne járatni az nvidia IR emitter piramisát valami bypass manőverrel az lenne a legolcsóbb, mert igazándiból ez a szemüveg azért nem olyan rossz, a mozis RealD-kel simán felér.
-
9950es
aktív tag
De tud az iz3d dual outputot azzal használják.
Elvileg demultiplexelni is lehet a 120hz-et úgylátszik erre nincs jogos igény különben megcsinálták volna.
Szerintem kurvajók a 120hz-es DLP chipes projektorok, LCD-vel meg nem kell foglalkozni. Aki ki akarja próbálni feltétlen CRT-n tegye de legjobb DLP-n, gyakorlatilag 0 artifakt van.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest