- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Depression
veterán
Tudtam, hogy samsungra nem lett volna szabad bízni a nexus-t.
Valamikor tavaly olvastam, hogy a gugli azt tervezte valamelyik verziótól, hogy nem az egész rendszert kell cserélni frissítés során, hanem csak egyes részeit, és hogy onnantól kezdve nem lesz majd gond, hogy melyik verzió megy majd rajta. De azóta nagyon nagy a csend erről.
Viszont az összes androidos telefongyártó egy lusta pénzéhes dög, mindegyik fukarkodik a frissítésekkel. Azaz a telefon marad úgy, ahogy van, esetleg egy frissítés jön rá.
De szerencsére mindegyik mobilnak megvan a maga rom-gyártó csapata, ami ingyen és bérmentve jobbá teszi. Talán ez az android igazi erőssége, amit a wp7 sosem fog elérni.A wp7 gyerekcipőben jár, kivárnak, megértem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- HP notebook topic
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Napelem
- Futás, futópályák
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Riasztó topik
- Építő/felújító topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest