- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Depression
veterán
Tudtam, hogy samsungra nem lett volna szabad bízni a nexus-t.
Valamikor tavaly olvastam, hogy a gugli azt tervezte valamelyik verziótól, hogy nem az egész rendszert kell cserélni frissítés során, hanem csak egyes részeit, és hogy onnantól kezdve nem lesz majd gond, hogy melyik verzió megy majd rajta. De azóta nagyon nagy a csend erről.
Viszont az összes androidos telefongyártó egy lusta pénzéhes dög, mindegyik fukarkodik a frissítésekkel. Azaz a telefon marad úgy, ahogy van, esetleg egy frissítés jön rá.
De szerencsére mindegyik mobilnak megvan a maga rom-gyártó csapata, ami ingyen és bérmentve jobbá teszi. Talán ez az android igazi erőssége, amit a wp7 sosem fog elérni.A wp7 gyerekcipőben jár, kivárnak, megértem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xbox tulajok OFF topicja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- Építő/felújító topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest