- Mobil flották
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
<Adamsky>
nagyúr
Kössz a válasz drpele!
A "call record" készülék függő? Boccs, de Neked milyen tellód is van?
Én most betettem a régebbi kisebbik kártyám a Desire-be, és ott nézegetem, hogy mi "merre hány méter". Ami elsőre feltűnt, hogy durván sok szabad memória van a Sense-hez képest (bár ezen nem kéne meglepődjek). Én a launcher-t lecseréltem az ADW-sre.
Keresgéltem külön lock-screen-t, meg statusbar-t is. Előbbihez találtam is olyat, ami tök olyan, mint a Sense 3/3.5 (ilyen gyűrűs, ikonokkal). Na itt picit el is akadtam.
Hol lehet ezeket az ikonokat beállítani? Mármint, hogy mi legyen a lockscreen-en?
Statusbar-ból sajna még nem találtam olyat, ami igazán tetszene. Valamilyen sötétebb hátterűt keresnék, színes WiFi, ill. térerő kijelzéssel. -
tzl
senior tag
Természetesen ezzel tisztában vagyok. Te meg nyilván azzal, hogy a wiui alaptémájának lockscreenje lefelé húzós és ott felfelé kell húzni ahhoz, hogy a zseblámpa égjen folyamatosan. Más lockscreennel még nem próbáltam a zseblámpát, ezért azoknál nem tudom, hogy megy.
Kipróbáltam még pár lockscreent zseblámpa ügyileg.
ICS-style körnél kicsit meg kell mozgatni a lakatot és már ég is.
oldalra húzósnál félig kell elhúzni, aztán ég a lámpa. -
fujifilm1
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged