Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• eFeMeR74

senior tag

válasz mekkGyver #1441 üzenetére

Természetesen ezzel nincs probléma, ha valaki teljesítmény tuningra vetemedik :R . Főleg,hogy adott a lehetőség. Azt hangsúlyoztuk csak, hogy ezzel az akku a motor és egyéb kiegészítő hamarabb elhasználódik,tönkremegy. (Akku50-80 e Ft)Ennek a súlyát és költség vonzatát a felhasználonak kell mérlegelnie, hogy megéri neki az a plusz 5km sebességnövekedés. (Amúgy egy 36v rendszertől max (30)32-34 km lehet kisajtolni) Igen elméletileg azt hiszem 300w körül lesz a szabályozás vagy a sebességben fogják limitálni. Még nem tudjuk. Azt azért megnézem, hogy a rendőr megállit és teljesítményt mér egy rolleren. A m365 is 1000w ra fel lehet húzni. A gyártok ezért is úgy tervezik, hogy ezt lehessen állitani. Ahogy a m365 nálam is van lehetőség több fokozatot választani. Igy a sebesség korlátba én is beleférek majd.
    Te mit választanál, ha kb ugyanazért az árért (630$)4x erősebb(gyárilag) rollert vehetsz mint a M365 Pro. Van M365Prom (illetve a páromnak vettem csak én használtam)és imádom, sik terepen, de a súlyom miatt (125kg) kellett egy erősebb. Most a lányommal túrázgatom és nagyon jól teljesít a Pro (gyári 1.6.6 firm) 26km távnál 60% marad az aksiban. Ennyit számít hogy ő 33 kg és csak D ben használja.
    Az enyében pedig 40%.Igy simán bevállalunk akár egy 50km túrát is.

Új hozzászólás Aktív témák