- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Fotók, videók mobillal
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
rii
nagyúr
" ... .a microsoftnak meg egyértelműen nem mindegy, hogy egy 40.000-es xp-t ad el, vagy egy 120ezres vista ultimate-et .... "
ok.
1.csak számomra az a kérdés, hogy egyáltalán miért fogtak bele.... nem volt DOS-os alapra épült win98, nem volt játékokat nem futtató NT4 ...
hanem volt egy nagyon jó XP.
egy OS lényege: hogy a lehetô legkevesebb erôforrást vegye el a programok elôl, és stabilan, megbízhatóan futtassa azokat.
de mi az a plusz ebben a tekintetben, amit a vista tud a xp-vel szemben?
sôt. a vista sokkal több erôforrást igényel mint az XP.
nemértem én a rációt2. most már persze hogy el akarja adni, rengeteg idô-energia-pénz lett belefektetve, amit vissza kell nyerni. de ez nem a felhasználók érdeke, hanem a MS-é.
-
rii
nagyúr
a simplify home user-ek semmivel sem tudják indokolni, hogy miért kell nekik a vista
max talán a gamerek bele lettek kergetve: a dx10
meg "szép". márakinek.
amibôl a copy-ál az animált progress bar MAC TIGER csórelás még 2002-bôl
és még randa is a vista-s megoldás
azt sem értem minek kell erôltetni ezt az operációs rendszer piacot.
minek kell kihozzni ujjabbnál ujjabb OS-eket, ha igény sincs rá.
márpedig nincs.
jól mutatja az XP élni akarása.
továbbá abból a szempontból sem értem az MS erôlködését, hogy minek kell mindig új OS, mert nem mindegy neki, hogy az emberek 90%-a Microsoft Windows XP-t, vagy Microsoft Windows Vista-t, vagy Microsoft Windows 7-est használ?
amíg tudtál választani a híg szar meg a fos között, akkor jól jött az XP ...
de most ez a vista erôszak :-/
az emberek autó választása meg egy külön topik lenne
mert nem tudatos
hanem irányított
ha pár ember a segge helyett a feját is használná, akkor igyekeznének visszafogni mind az autógyártást, mind pedig az autóhasználást. mert kurvaszép ez a gazdaság, amit 2 évszázad alatt felhúzott a civilizációnk, de ez idô alatt szinte le is laktuk a bolygónkat -
Integra
titán
aztán mire cseréljem le az autóm?
újra? és miért?
nézzük.. amire érdemes, az horror árban van, ha legalább ugyanazt a minőséget szeretném mint a mostani autóm.
sőt, valszeg se futóműben, se fékben, se motorban, se mechanikában, szóval technológiában nem hozza a költségcsökkentésnek hála azt, amit a jelenlegi autóm tud.
de ha mégis, akkor drámai árért.
nekem legalábbis.
szóval, minek cseréljem le? mert valaki azt mondta? vagy mert ez a szokás?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest