- Yettel topik
- Mobil flották
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Pörögnek az Ulefone Armor eladások
- Megjött Magyarországra a legnagyobb akkuval szerelt Redmi
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Egy óra, két rendszer
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roozea
csendes tag
sziasztok!
még a rózsaszín őrülethez szólnék hozzá. valóban sok nőnél szempont, meg nem értenek hozzá, de pont ezek miatt könyvelik el magukat "bénának" és utánna sem néznek semminek, inkább megkérnek valakit.
én is nő vagyok, mondjuk sosem jutna eszembe rózsaszín telefont venni, de én eddig mindent megtudtam oldani 20 évesen az internet segítségével, egy középfokú angol tudással. és sok olyan barátnőm van aki rendelkezik ilyen szuper képességekkel
csak annyit akarok mondani hogy szerintem a mostani fiatalok már értenek mindenhez 15 évesen, függetlenül attól, hogy fiúk vagy lányok.
és csak személyes tapasztalatként még annyit szeretnék hozzászólni, hogy az első iphone-os töréshez sem a magyar férfiak fórum írásai segítettek, hanem egy kb 10 éves amerikai kisfiú youtube-os videója
peace
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF X570-PLUS WiFi X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! HP 15S-FQ1045NH 15 FHD notebook - i5 1035G1 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN10
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest