- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Filléres telefonok érkeztek a ZTE-től
- Magisk
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- Android szakmai topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roozea
csendes tag
sziasztok!
még a rózsaszín őrülethez szólnék hozzá. valóban sok nőnél szempont, meg nem értenek hozzá, de pont ezek miatt könyvelik el magukat "bénának" és utánna sem néznek semminek, inkább megkérnek valakit.
én is nő vagyok, mondjuk sosem jutna eszembe rózsaszín telefont venni, de én eddig mindent megtudtam oldani 20 évesen az internet segítségével, egy középfokú angol tudással. és sok olyan barátnőm van aki rendelkezik ilyen szuper képességekkel
csak annyit akarok mondani hogy szerintem a mostani fiatalok már értenek mindenhez 15 évesen, függetlenül attól, hogy fiúk vagy lányok.
és csak személyes tapasztalatként még annyit szeretnék hozzászólni, hogy az első iphone-os töréshez sem a magyar férfiak fórum írásai segítettek, hanem egy kb 10 éves amerikai kisfiú youtube-os videója
peace
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3622, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest