- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- One mobilszolgáltatások
- Milyen GPS-t vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Google Pixel 9a - a lapos munka
Új hozzászólás Aktív témák
-
SaGa59
őstag
válasz
-Skylake- #128 üzenetére
Egy 20k+-os cégnél vagyok informatikus több mint 20 éve, ennek túlnyomó részében usereket is supportáltam, supportálok, úgyhogy ismerem az átlag felhasználók igényeit. Az előző írásom végén meg ott állt egy nagyon fontos szó: nekem.
Nekem a tasker nagyon hiányozna, ha nem lenne. Elvoltam addig is, míg nem találtam rá, de ma már nekem lényeges, alapvető alkalmazás. 20 különböző funkciót old meg azokból, amiket nélküle kézzel kellene kapcsolgatni és ezek száma folyamatosan nő. Pl: ha értekezleten vagyok, nem nekem kell kikapcsolgatni a telefon hangját, hogy ne zavarjon bele. Meg a végén vissza. Persze nem halnék bele, ha kézzel kellene ugyanezeket megcsinálni, csak egy iő után uncsi. Az ember főleg azért tart számítógépet, hogy bizonyos, agymunkát nem igénylő feladatokat rábízzon és az végezze el helyette. Ezek pont ilyen feladatok... -
Tin
veterán
válasz
-Skylake- #128 üzenetére
nekem mindössze annyi a bajom az android ökoszisztémával, hogy egyszerűen nem látom működni. az ismerőseim jó része kezdte androiddal, mert az iphone durván túlárazott volt, és vannak, akik - nem anyagi okok miatt - egyszerűen nem akarnak negyedmilliós telefonnal futkározni, de azok az ismerősök is egy idő után mind csalódtak benne. amikor nem tudod felvenni a telefont, mert szétfagy, amikor nem riaszt, amikor egy weboldalt nem bírsz megnyitni, amikor a gyártó kidob egy bughalmaz szoftvert... és sorolhatnám.
az android akkor működne, ha a gyártók a szoftveres oldalra is figyelnének, de ez így, ebben a formában egyszerűen kényelmetlen, és hiába nyitott meg hiába tud mindent, nem mindenki akar romozgatni, customizálni, a többség egyszerűen telefonálni meg facsézni akar.két kivétel van: a csúcskészülékek, és a google sajátmárkás készülékei. ezekre odafigyelnek, használhatóak, megkapják a támogatást az életciklus végéig, és kellően erős bennük a hardver, hogy működjön a dolog... csak éppen az áruk, az a nagyon sok.
a wp pedig erős alternatíva. még a legalja is teljesen használható, nagyon sokmindent nem tud, de amit igen, azt legalább tudja. a fejlődési irány látva pedig - mondhat aki amit akar - szerintem igenis van jövője, és van benne lehetőség. évek kellenek hozzá, mire ios legyen, sőt lehet sosem lesz az, de kit érdekel, ha közben működik. az más kérdés, hogy a tényleg drága wp telefonoknak egyelőre - 8.1 alapján - sok értelmét nem látom, mert ugyanazt tudja, amit egy negyedannyiba kerülő lumia, csak gyorsabb, jobb és szebb.
az iphone meg... arról is megvan a véleményem. nekem, aki nem játszik telefonon, nem social networkingezik, ez egyszerűen egy szuper minőségű, jó telefon, elképesztően túlárazva. ráadásul, látva az ios-t, csak röhögök, mert évekkel korábban megengedhetetlen lett volna ez a minőségi szint, ami szépen lassan, alig észrevehetően csúszik lefelé. és a vicc, hogy eközben az eladások meg nőnek. dehát, a tömeghisztéria már csak ilyen.
a tegnapi ms bemutató volt évek óta az első, amire azt mondtam, hogy "húb+" ebben most van valami. az apple őszije vérszegény volt, tele koppintással, a google meg hozta a szokásos közepest.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Építő/felújító topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (8/14 mag 16GB 500GB, 14 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- Apple MacBook Pro Retina 13" 2020 i5-10.gen 16GB/512GB SSD, Nagyon jó akku, Garancia, üzletből
- Dell Latitude 5521 - FullHD érintőkijelző, i7-11850H (16 szál), 32GB DDR4, 500GB NVME, Geforce MX450
- Új Lenovo LOQ - i7 13650, RTX 4060 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Újszerű Anker 778 12 in 1 Thunderbolt 4 Docking station dokkoló (Windows, MAC OS)
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged