- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
apatyas
Korrektor
válasz
papasoft80 #27 üzenetére
Szia! Belsős dolgokról nem tudok igazán felvilágosítást adni, amennyire tudom, valóban nincs korrektúrázás a cikkekre.
(mi, mint Korrektor, önkéntes munkában javítjuk a Logoutról címlapra átkerülő, olvasói írásokat)
Én, ha frissen olvasom a cikket, és zavaró elírásokat egyéb katyvaszt találok, megírom privát üzenetben, ez a legtöbb, amit önkéntesként tehetek, vagy te olvasóként tehetsz. -
R9DEON
senior tag
válasz
papasoft80 #27 üzenetére
Biztosan csak engem idegesítenek a helytelen/hibás szavak és mondatok egy cikkben, de hátha nem.
Olvastál már Origót vagy bulvár sajtót, ha nem nyugtató és mentőorvos nélkül ne tedd ha ennyire érzékeny vagy, no offense de ez a béke és nyugalom szigete ilyen szempontból.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- Philips LCD és LED TV-k
- Bluetooth hangszórók
- Milyen egeret válasszak?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hieronymus: Három júniusi képem
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 440 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest