- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
válasz
#85552128 #299 üzenetére
"Azt meg 2009-ben honnan tudja az MS, hogy évek múltán a frissítésekkel milyen nagy lesz a teljes rendszer ?"
Normális esetben? Kb ugyanakkora, max pár %-al nagyobb. Mert amúgy a régi frissíteseket tartja meg a biztonság kedvéért. Mindet. Azért hízik meg a winsxs mappa az alap rendszer többszörösére. Kiirtani csak részben lehet."De végülis mehetne a hiszti, hogy miért nem repít a 2 GHz-es 1 magos sempronon "
Amúgy meg igen, mehetne. Mert egy os amúgy mit csinál? Mire kell neki az a temérdek erőforrás? -
-
Vladi
nagyúr
válasz
King Unique #277 üzenetére
"Ez a 20-30 GB-ot is nem tudom honnan szerváltátok, mikor még honi számtechlapok fórumain, hasábjain a szakértők is 50 GB, v afelettit ajánlanak?"
-
Vladi
nagyúr
válasz
King Unique #258 üzenetére
Kicentizni? Ezt mos komolyan írod? 30 giga kicentizés?
Ez nettó arrogancia, már megbocsáss. Mikor megvettem a 830-as ssd-t, durván 40 ropi volt. Na ezt pocsékolja a drágalátos w7... -
Vladi
nagyúr
válasz
King Unique #251 üzenetére
Engem. És igen, muszáj. Amikor 30 gigás partíciót az ssd-ről ledarál 400 kbyte szabad helyre, akkor muszáj.
Máshol meg minden szükséges appal, minden driverrel 2 komplett de-vel 8 giga.Fentebb linkeltem a szenvedésem, megnyugtató válasz nem született. Várom az okosságot.
-
Vladi
nagyúr
válasz
janos1988 #121 üzenetére
S az milyen, hogy felteszem: 4 giga. Frissítem. Már 6. Párszor eljátszom és már nem fér be a 30 gigás partíciójába a zesesdén.
Abszolúte nem lehet megszabadulni a frissítésektől. Dokumentálva van a szenvedésem a w7 topikban. 12 gigányi hulladékot tart meg abiztonságkedvééért csakúgy. Oké.
-
Vladi
nagyúr
válasz
t72killer #92 üzenetére
"Akkor gyorsan felfedezte mindenki, hogy a feladat, amire ezt a szoftvert vette/használta, simán elintézhető egy sokkal kisebb, könnyebb megoldással."
Nagy igazságot szóltál! Én is ezt látom az utóbbi időben. X feladat megoldásában kell gondolkodni. CD-t írtam én 2 megás appal is. Ugyan az lett az eredménye.
Gyorsan megnéztem, brasero amivel néha írok 10 megára települt, + 900 kbyte libek. Jó oké, ott van alatta gtk. De ebből a 10 megából 9 lokailizáció, meg ikon, meg help. A gtk-t meg kismillió másik app is használja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest