Új hozzászólás Aktív témák
-
Xero
nagyúr
Hasonlóak miatt rendszeresen nézegetem ezt a threadet.
-
törölt tag
Akkor mostantól lehet tökéletes DOS emulátort írni linuxra?
-
-
bbTamas77
aktív tag
Én belenéztem, DOS forráskódjába, hát nekem semmit nem mond.
Első ránézésre assembly-nek vagy ahhoz hasonló hardver közeli nyelnek tűnik.
Mondjuk nem C++ szerű kódot vártam. -
janos666
nagyúr
"legalábbis a korai változatokét: az 1982-es MS-DOS 1.1-et, illetve az 1983-as 2.0-t."
Még a DOS-ból sem adják a legutolsó, csak a korai verziót.
Mondjuk akkor félnék is egy kicsit, mert talán még a Windows 8.1-ben is vannak kódrészek, amiket onnan vettek át (mármint a legutolsó DOSte meg még az XP-ét is szeretnéd
).
-
Rickazoid
addikt
Az csak jót tesz mindenkinek, ha az XP-t végre kiiktatják. Nem hinném, hogy alapoktól való újratervezés nélkül korszerű rendszert lehetne belőle csinálni.
Az, hogy sokan használják pedig az "Ott spórolnak, ahol nem kéne" magatartás eredménye.(#2) vgergo: Ne aggódj, nem nálad van a hiba. Majd talán holnap már jó lesz.
-
vgergo
aktív tag
Valaki le tudta tölteni a forráskódokat? Nekem mindig ezt írja ki:
Error 503 Service Unavailable
Service Unavailable
Guru Meditation:
XID: 478299625
Varnish cache server -
zdanee
őstag
Hát, köszönjük. Mondjuk ha az XP forráskódját tennék nyílttá a támogatás beszüntetésének örömére, meg mert 15 éves és még mindig sokan használják, no azért járna a jófejség pirospont.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Villanyszerelés
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Formula-1
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Napelem
- Macska topik
- Iqos cigaretta
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest