- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#45185024 #184 üzenetére
miért, láttál ilyet a dx11 időből? Az nvidia 6-700-asok csak részlegesen támogatták a FL 11_1-et, csak a 11_0-juk volt teljes. És mik voltak a játékok? 11.0-sok, amik ha lehetőségük volt, használtak 11.1-es cuccokat. Ezek az opcionális kiegészítések.
Illetve ez a két opcionális funkció ami a dx12_1 része és amit nem tudnak a radeonok, nem véletlenül opcionális. Ugyanúgy fog menni, hogy ha van rá lehetőség, használják (jobb esetben, rosszabb esetben akkor sem használják ha lenne lehetőség), míg ha nem, nem használják. Illetve ugye ne felejtsd el, hogy a 12.1-es minimum követelményekkel a saját fermi-kepler kártyáikat is kizárnák.szóval eddig is voltak olyan dx funkciók, amiket nem minden kártya támogatott (legalábbis induláskor). Mi lesz? semmi sem lesz.Az opcionális elemeket továbbra is használják opcionálisként.
-
"ha te meg én meg a harmadik nem veszi meg a játékot meg gagyin fut"
De ez jóval több változós egyenlet. Ott van a Witcher 3. Abban is van bőven nv technológia, ami miatt nem igazán akartam megvenni, de amikor láttam az értékeléseket, csak megvettem, pláne mivel láttam hogy hogy lehet kordában tartani vagy kikapcsolni. Tehát inkább mondanám hogy az nv technológiái ellenére is megvettem, de ez az ő szemszögükből nem látszik, csak az hogy kiadták a játékot a technológiájukkal és veszik mint a cukrot, tehát nincs baj. A következő játékban is benne lesz, ahogy eddig, hisz az emberek szeretik, máskülönben nem vennék a játékot. Csak ugye annyi más okból lehet még a vásárlás mellett dönteni.
-
csak a tressfx akkoriban vadi új volt. a hairworks pedig mint már mondtad, "A HairWorks nem most jelent meg,csak szólok."
úgyhogy nem ugyanaz.és sajna nem teljesen a piac diktál. A piac által jogokkal (és pénzzel) felruházott cég diktál. Legalábbis engem, téged, meg még itt szerintem sokunkat nagyon nem kérdeztek meg egyszer sem hogy bármelyik amd vagy nv technológiát kérjük-e. És hiába nem tetszik az emberek egy halmazának az egyik vagy a másik tech, ettől még ugyanúgy benne lesz a következő játékban is.
-
mert speciel engem marhára nem az eredmény zavar, hanem az elv. Mindegy hogy engem, másokat, az összes radeont vagy az összes nv-t sújtja, üzleti okokból alávágni azoknak akiknek a bevételéből (részben) élnek, nem járja, m'kay? Ugyanezt gondolom fordítva is az amd oldaláról, még mielőtt valaki pattogni kezdene.
-
-
-
-
hagyd... akármennyire is mennek a jogos érvek-ellenérvek a technika kapcsán, verset költeni a célra és ezt örömködve olvasni... ez a fanboyság egy külön szintje már. Szunya is beküldheti az nv-nek a verset, biztos kap valami kitűntetést meg puszit a homlokára érte.
akármennyire is megvan a magunk véleménye a dolgokról, ami szemben áll a másik oldal véleményével, kétlem hogy valaha ilyen stílusban adtuk volna elő az érveinket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest