- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- MIUI / HyperOS topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
hallador
addikt
válasz
olbaidhun #51 üzenetére
Na hagy tegyelek képbe. Igen Elavult a hardvered. Mert régi, nem támogatott, a Windows alá nem adnak ki új drivereket és a többi.
Mikor felismertem, hogy én vagyok hibás, mikor bármire az a válasz, hogy szar a hardvered, vagy nem értesz hozzá. Vagy szar hardvereket válogattál össze (Jellemzően nálam felső kategóriás brand notebookok, amik a Windows 7-et is támogatják).
Akkor váltottam virtuálisra ezt a Windows-nak nevezett valamit. A VMware Tools viszonylag mindig friss. Igaz játszani nem lehet vele, de azt nem szoktam. Na azóta mióta a Windows-t játék OS-nek tekintem sem én nem vagyok hülye, és nincs baj a Windows-al sem....(#41) nyunyu
Igen, de volt ott olyan is, hogy a polgi akit beválasztottak elég szépen az MS által támogatott volt. Az az nem elegük lett, hanem inkább valahogy úgy, mint Magyarországon a mostani ügy, csak Munchen egy picit nagyobb falat volt, mert ott kb 3* annyi pc-ről beszélünk. Valamint az egy presztízs volt az MS-nek. Mert az első nagy nyugati város lett volna, ráadásul Európa leggazdagabb nemzetében, ahol ez elindult volna akkor máshol is. Magyarországon meg Lölö és pereputtya kb nem jelent semmit, ha csak nem zseniket keresnek, mert ugye mint köztudott okosabb mint cukkerberg.
Szóval ezzel felesleges előjönni.
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL Latitude 5520 Intel Core I7-1185G7, 32 GB, 512 SSD MAGYAR VILÁGÍTÓS BILLENTYŰZET!
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Samsung 990 EVO Plus 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- Gamer Asztali Számítógép Eladó i5, GTX 1050, SSD + HDD!
- Asus Vivobook 15 X1504ZA-BQ1420 2 hónapos GARIS!
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest