- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
#16820480 #18 üzenetére
Ja, nagyon komplex lett. Tovabbra is teljesen szabadon elhelyezhetem barhol a telefont.
Nekem kapcsolodik par mp alatt, parositas az elso alkalom utan mar nem szukseges.
Fulest beteszem, nyomom a gombot, bekapcsol, csippan kettot, megnyomom a play gombot es megy a zene. Nekem kevesbe bonyolult ezt a ket gombot megnyomni, mint elovenni a telefont es a kijelzon tapicskolni, menet kozben foleg. Biztos, hogy hasznaltal te ilyen headsetet? -
SsPL711
őstag
válasz
#16820480 #18 üzenetére
Párosítani csak egyszer kell (jó esetben), utána csak csatlakozás van, ami pár másodperc, ha megfelelő sorrendben kapcsolod be az eszközöket.
Eszköztől függ, van amelyiknél előbb a telefonon kell bekapcsolni a BT-t, majd a korábban párosított eszközt.
Van amelyik eszköznél fordítva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
- Path of Exile (ARPG)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Építő/felújító topik
- Okos Otthon / Smart Home
- iPhone-t használók OFF topikja
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Tesla topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest