- Prohardver app (nem hivatalos)
- Mobil flották
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
#16820480 #18 üzenetére
Ja, nagyon komplex lett. Tovabbra is teljesen szabadon elhelyezhetem barhol a telefont.
Nekem kapcsolodik par mp alatt, parositas az elso alkalom utan mar nem szukseges.
Fulest beteszem, nyomom a gombot, bekapcsol, csippan kettot, megnyomom a play gombot es megy a zene. Nekem kevesbe bonyolult ezt a ket gombot megnyomni, mint elovenni a telefont es a kijelzon tapicskolni, menet kozben foleg. Biztos, hogy hasznaltal te ilyen headsetet? -
Epp az a lenyeg, hogy felcsiptetem ahova akarom es nem vagyok a benga nagy telefonhoz kotve, bevaghatom a taskaba. A kezeloszervrol pedig tudom vezerelni.
En ezt a nadragomra szoktam csiptetni, mokas, hogy így is gond nélkül lehet vele menet közben telefonálni. De a nyakadhoz is csiptetheted polora vagy akarmire, ahogy kenyelmes. A kabel ilyen szempontbol nekem nem zavaro, pont annyi szabadsagot kapok vele, amennyi kell, de nem is annyira fix, mint a kolo fele verzio.A karra rogzitest nem ertem, mire gondoltal, de biztos.
En biciklizeshez hasznalom, itt vagy a nyakadnal, vagy a nadragra erdemes csiptetni, nekem a nadragos verzio valt megszokotta, ha a nyakamnal volt, sokan megkerdeztek, hogy wtfisthisshit -
válasz
#14841344 #14 üzenetére
En majd szandekozok beszerezni egy olyat, eleg zavaro, hogy csak a hangjelzesbol tudom a toltottsegi szintet, azt is csak akkor, ha a fel oras hatarhoz ert, onnantol 5 percenkent csipog.
A 121-nel mar megtekintheto telefonon is ha jol emlekszem es rendes micro usb csatlakozoja van? -
A bh-111-em koszoni szepen, remekul boldogul az aktiv kerekparos tulajdonosa ellenere.
6 orat kibir, mivel mindig van nalam kulso akksi, ezert ha ugy alakul, hosszabb piheno alkalmaval esetleg toltom egy kicsit, de menet kozben is gond nelkul tudom tolteni hasznalat kozben.
Megbizhato, eddig nem igazan volt vele komolyabb gondom.
Majd lehet, hogy veszek hozza egy ilyen fulest, meglatom, milyen lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox tulajok OFF topicja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Mobil flották
- Napelem
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Windows 11
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Update 06.27. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged