Új hozzászólás Aktív témák
-
tvrend7
csendes újonc
Dual frequency GPS BCM47755 chippel, 30 cm pontossággal. Szerintem.
https://www.gizchina.com/2018/06/01/xiaomi-mi-8-dual-band-gps-test-limit-works-amazingly/
[ Szerkesztve ]
-
Dyingsoul
veterán
Tudom már sok oldalon fent van és "kapható" a Mi Band 3, de ezek inkább előrendeléseknek tűnnek. Szerintetek mikor lesz végre kapható a cikkekben említett 33$-os áron? Alin 38$ volt a legolcsóbb amit találtam és nem is biztos hogy az az nfc-s verzió (fura a hirdető leírása).
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
Drughi
addikt
Magyar idő szerint mikor van a bemutató?
Xiaomi 14T
-
Arcképgyáros
válasz Criminal017 #32 üzenetére
Holnap kiderül. Várom már...
-
nehezelfeled
csendes újonc
Kezdtem a Mi Band 2 vel, NEM rossz, viszont nappal majdnem semmit nem látni az aprócska kijelzőn... (Na de valami 16 dolcsiért vettem úgyhogy nem panaszkodok) Időközben egy haverom lányának adtam, mert nekem Amazfit Pace, a feleségemnek meg Amazfit Bip van...
Ajánlom mindkét darabot... Minél jobban süt a nap annál jobban látni a kijelzőt😁😁😁
-
Fossza
tag
A Mi Band Tools nevű alkalmazás elég fullos cuccot varázsol a Mi Band 2-ből, funkciók terén. Alkalmazásonként beállítható pl, a kijelzendő információ (pl. Email esetében feladó neve, tárgy, üzenet első pár sora, Messenger esetén feladó neve, üzenet tartalma) és a folyamatos pulzusmérést is lehetővé teszi. A Mi Fit app alapból elég fapados, főleg sportoláshoz, de egy megfelelően párosított Mi Bandet pl. az Endomondo látja, mint pulzusmérő, a mérés pedig folyamatos a Mi Band Tool révén. Pár ezer forintért ez elég erős kütyü így...
-
törölt tag
Igen, azokkal nekem is az volt a bajom, hogy jó drágák sajna. Jawbone UP3 volt, de marha kényelmetlen, mert nagyon merev a pánt, Misfit Shine 2 is volt, azt egyszerűen elhagytam (ahogy tesztekben is panaszkodtak rá sokan). Általában a bajom a vízállósággal van, amit a márkás cuccok jelentős része nem tud, vagy csak nagyon drágán. A Miband elvileg tudja, de igazából nem annyira hasznos úszáshoz, mert a szoftver nem tudja értelmezni.
-
őstag
válasz #16820480 #26 üzenetére
Garminokat néztem de hiányzott belőlük pár dolog ami kell nekem mindenképpen ha ennyi pénzt kiadok.
"Arms wide open, I stand alone I'm no hero and I'm not made of stone Right or wrong, I can hardly tell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side of hell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side, the righteous side of hell"
-
törölt tag
Sajnos nem tapasztalatból mondom, csak tesztek alapján, mert nem volt annyira sok fitnesz karkötőm, de van olyan, ahol elvileg egy súlyzós edzést vagy úszást is felismer simán, és automatikusan jegyzi neked. Ez amúgy teljesen szoftveres dolog, mert nem hiszem, hogy sokkal több érzékelő van azokban, csak jobban azonosítja a szoftver a különböző mozgástípusokat.
Misfit, Jawbone, Garmin de még a Moov is elvileg tudja ezeket kezelni. -
őstag
válasz #16820480 #11 üzenetére
Nem tudom nekem már három MB 2 van én szeretem őket alap fekete szíjakat pár hónap alatt tönkre teszem . Futásnal nagyon hasznos viszont igazad van mikor mást csinálok semmi haszna nincs de gondolom a többi se tud többet vagy igen ?
"Arms wide open, I stand alone I'm no hero and I'm not made of stone Right or wrong, I can hardly tell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side of hell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side, the righteous side of hell"
-
Decske
senior tag
Nézegettem a Mi Band 2-őt, amikor kerestem magamnak valami normálisabb fittness karperecet, de inkább Huawei Band 2 Pro-t vettem. A folyamatos pulzusszámlálás és a beépített GPS nagyon jó cucc benne, alvásfigyelése is megfelelő, a legjobb pedig, hogy 50 méterig vízálló és úszáskövetést is tud.
Kíváncsi leszek erre az új Mi Band-re, bár GPS nélkül nem sokat ér sajna.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Z Fold 3, Asus Zephyrus G14 (2020)
-
Matada2.3
veterán
Annyi jót hallottam eddig a Mi band szériáról, hogy lehet még a végén beruházok egyre. Remélem 10k alatt fog indítani, legalábbis az előző két széra ára ezt sugallja.
Finn the human
-
judas13
addikt
Mondjuk nekem nem írja ki csak azt, hogy honnan is jött az üzenet. De tudom, hogy ez is megoldható. Nekem ez már túl kis kijelző plussz infókra....családban van egy Xiaomi na ott már fasza a kijelző...de mondom nekem elég ez így.
[ Szerkesztve ]
"Aki nem hoz döntést, az hatalmas döntést hoz."
-
mikej95
aktív tag
Mi Band 2 nagy kedvenc. Ideig kacsintgattam Amazfit Bip felé pontosabb pulzus mérés és GPS miatt, de még mindig jól megvagyok a vele. Nagy üzemidő, lépésszámláló pontos, alvásfigyelés nem tökéletes, de meglepően pontos (első könnyű alvási fázist tévesen/túl korán detektálja, de azt követő mély alvás már jó kiinduló pont), pluzus mérő pedig 3-ból 1 alakalommal pontosan mér, hát ez van ennyi pénzért.
Azt viszont nem tudják, hogy mi nem tudjuk azt, amiről ők úgy tudják, hogy tudjuk.'
-
judas13
addikt
"Èn mikor megvettem a kettőt, kb 2 hètig èrdekelt hogy mennyit lèpek, aztán ráuntam ès csak órának van használva meg rezeg ha hívnak, vagy ha SMS jö"
1hónapja vettem Mi Band 2-t, de kb ugyanez a helyzet. Bőven sok és elég is arra amire kell itt is😀
Jó ha rezeg így nem számít mennyire nincs kéznél a mobil, amint tudom majd chekolom utána.
Azt a rohadvány 8000 lépést ritkán szakítom át, nem sok csillagot osztottak még le nekem[ Szerkesztve ]
"Aki nem hoz döntést, az hatalmas döntést hoz."
-
Crytek
nagyúr
válasz Titmouse09 #15 üzenetére
Nekem a legelső verzió van. Csak erre használom. Melóba soha nem hallom /érzem a rezgés a munkaruhában ,viszont a karomon érzem ha írnak messengeren vagy sms jön vagy hivnak. Erre a célra tökéletes.Váltani csak akkor fogom ha kerül bele GPS és tudok vele futni majd.. Ha az órájukba megoldják ezt a dolgot ebbe is beletehetnék.
Next PC Upgrade: 2022
-
Titmouse09
aktív tag
válasz #16820480 #13 üzenetére
Az 1S-ben nekem az a kedvencem, hogy a Redmit feloldja ha nagyon közel van, nem kell a minta (nincs ujjlenyomat).
Mikor valaki elkéri a telót, de az kéri a mintát mindíg nyújtják hogy oldjam fel, de csak néznek mikor hozzá sem érek csak mellé tartom a csuklóm és már nyitva is van.Meg azt a havi 3 hívást legalább észre veszem mert a csuklómon rezeg, a telefon úgyis mindíg néma és a zsebemben is gyakran észrevétlen maradna.
Xiaomi Redmi 3, Samsung Galaxy Tab S2 9.7 VE
-
törölt tag
Hát igen, főleg hogy a lépésszám igazából nem sok információt hordoz. Csak Kínában nagyon nyomják ezt (gondolom mert talán ez az egyetlen sport, amire hajlandóak az emberek), Wechat appban van ilyen közös lista is, hogy versenyezz haverokkal ki lépett többet.
Viszont más sportokat meg kb nem képes észlelni/követni, csak sétát/futást. Egy súlyzós edzéshez teljesen haszontalan, bringához igazából haszontalan (mondjuk egy Strava mellett), úszáshoz sem kimondottan jó.
Nekem SMS-t nem küld senki, hívásra is nagyon ritkán használom a telefont, a többi értesítés meg olyan gyakori, hogy annál csak idegesítene, ha rezeg a csuklómon.
Óra szintén nem kell, vagy ha nagyon kellene, akkor nem olyat választanék, ami 2-3 hetente lemerülKicsit olyan érzésem van ezzel a fitnesz tracker piaccal, hogy sok ember ráugrott, hogy de jó, olcsó(bb az okosóráknál), új kütyü, milyen jó játszani. Aztán pár hét/hónap elteltével rájön az ember, hogy akkor is lusta mozogni, ha van ilyenje, és akkor sem kimondottan hasznos, ha mozog.
-
Wesder
félisten
válasz #16820480 #11 üzenetére
Èn mikor megvettem a kettőt, kb 2 hètig èrdekelt hogy mennyit lèpek, aztán ráuntam ès csak órának van használva meg rezeg ha hívnak, vagy ha SMS jön. Mondjuk az jobban tetszett benne hogy fèm szíjjal hordom, ès csomószór megállítottak hogy "Mi az ott a karodon ès mennyièrt vetted?"
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
törölt tag
Van most egy 1S-em, itt pihen a fiókban, mert kb semmire nem tudom igazából használni sajnos. Az alvásfigyelése teljesen pontatlan, lépésszámláló van a telefonban is, értesítésekre nem használom (mert zavar, hogy 2 percentként rezeg, ha valaki ír üzenetet messengeren/whatsappon/stb), a pulzusmérés meg nem állandó, csak on-demand, ami ilyen formában nem túl használható.
Biztos jó és olcsó lesz a 3-as is, de igazából annyira keveset tud (szoftveresen) számomra, hogy nem igazán éri meg.
-
Wesder
félisten
válasz Criminal017 #6 üzenetére
Preorderben mindig drágább. Kb 35$ lesz a rendes ára.
NFC-t mire fogod használni benne? Mondjuk fizetèshez király lenne.
[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Arcképgyáros
válasz Prof_Entel #7 üzenetére
NFC
-
Prof_Entel
csendes tag
Kiváncsi vagyok mivel fog többet tudni, mint Mi band 2.
-
Criminal017
őstag
Leakek szerint 170 jüan, kb. 27 dollár (~7400 Ft) környékén nyithat a Mi Band 3 kínában, Banggoodon már 58 dollárért van fent.
-
Drughi
addikt
Ha 10e Ft alatt tudják tartani az árát jó vétel lehet
Xiaomi 14T
-
bollokcs80
Korrektor
Nagyon kíváncsi vagyok, az első kettőt nagyon szeret(t)em.
B.Cs.
-
Graphics
Jómunkásember
MiBand 2 is jó eszköz volt, igaz én inkább az Amazfit Bip-nek szavaztam bizalmat, amit nem bántam meg.
Tirexi -> Aurasync -> NvidiaRTX néven folytatja áldásos ténykedését 2025-ben...Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
Crytek
nagyúr
Ez az Mi Band olyan nagyot szólhatna ha tennének bele GPS-t és frankó futó cucc lehetne...legjobb áron ami létezik. Remélem egyszer erre a cég is gondol...
Next PC Upgrade: 2022
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest