- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- iPhone topik
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csabroncka
addikt
Egyet azért fontosnak tartok! Én megértem, hogy szerelvényen futáspróbát kell csinálni, de mi tart majd szeptemberig az Alstomok-kal a jó ég tudja. Addig ne adja az ég, hogy legyen olyan metrótűz vagy baj, ahol emberek is megsérülnének!
Nem normálisak! A tűzzel játszanak.
Elfuserált egy ország vagyunk mi, és mint mindenünk a BKV ezt tökéletesen mintázza. -
szab.tam
nagyúr
leszögezem: nincs bkv-s a családban....
én pl. totál meg vagyok elégedve a bkv-val. 9800 ft-ért korlátlanul elvisz mindenhova, akárhány utazás benne van az árban, döntően kb. 25-50 perces tervezett útjaim vannak, és mindehová 5 perces tűréshatárral, kiszámolhatóan odaérek.
amióta ne járok autóval, (qvázi már nincs is), azóta sokkal nyugodtabb ember vagyok, elkésni sem szoktam, és nem kerül havi (mindenestől) 50-100k-ba az autókázás...unalmas sikk lett szídni a bkv-t. olyan sas kabarés....
az igaz, hogy érdemes a metrón az első vagy az utolsó kocsiban utazni, ha kigyullad, legyen menekülő út. és mivel az alagút lejt a déli irányába, a füst fölfelé száll, így az örs irányába közlekedve hátul, a déli felé elöl kell felszállni...
habár az állomások okozta kémény is beleszól a gravitációba. erre nem gondoltamkülönben pedig annyit ülök a gép előtt, (itthon csak azt csinálom, hacsak nem nb, vga vagy cpu hűtőket faragok), hogy kifejezetten üdítő a metrózás netmentesen.
és amíg adatforgalmi korlátokat állítanak a mobilneten, addig az "eszméleteln sebesség"-nek (by ürgolyhók), nem sok értelmét látom...
egyébként lehet már skype hívást voda mobilweben kezdeményezni, vagy még tiltva van?
szerk:
rájöttem, miért jó ez a szélessáv odalent: jól lehet majd felküldeni a strem-et, amikor égnek majd bent az emberek. tuti lesz olyan fészbúk, dzsátubéj függő kocka, aki nem menekülni próbál, hanem inkább közvetít....
Új hozzászólás Aktív témák
- eBay
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Hálózati / IP kamera
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- Milyen TV-t vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- Eladó Brutál B550 Steel Legend alaplap dobozában
- !Akció! Klipsch R-120SW Sub / Mélynyomó
- BMW gyári alufelni, téli gumival
- iPad Air 5th gen (2022) 11" Blue M1 Cellular, ESR Rebound Hybrid Case 360 tok, 5in1 Type-C Hub
- AKCIÓ!!! Új SONOS ACE - Dolby Atmos vezetéknélküli fejhallgató, dupla BT, Sonos rendszer nélkül is m
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Lenovo ThinkBook 16 G6 Ryzen 7 7730U 16GB 256GB FHD+ 1 év garancia
- Dell Precision 5820 XL PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB HDD RX 580 GTS 8GB Win 11
- JBL Xtreme 4 új, bontatlan akciós áron eladó!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő