- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- iPhone topik
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
VS461
tag
Pont az Undergroundot akartam említeni én is, ahogy olvasom a cikket és a hozzászólásokat. Odalent nincsen 3G... hogy térerő van-e, arra nem emlékszem, de mintha még telefonálni sem lehetne. Az ember pedig Londonban el tud tölteni jó hosszú időt a föld alatt a hosszú vonalakon meg az átszállásokkal.
Ott persze bármikor
újra robbanthatnak a metrón az al-kaidások (nem tudom, összetwittelik a visszaszámlálást, gondolom), tehát még egy nyomorult szemeteskuka sincs odale.
Hogy az a hozzáállás mennyire óvatosság, és mennyiben paranoia... jó kérdés, minket még nem robbantottak úgy meg, mint őket, szóval ne is tudjuk meg, milyen. Élvezzük odale a Hipernetet, meg a T-Mo GPRS-ét
Új hozzászólás Aktív témák
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Hálózati / IP kamera
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- Milyen TV-t vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- Eladó Brutál B550 Steel Legend alaplap dobozában
- !Akció! Klipsch R-120SW Sub / Mélynyomó
- BMW gyári alufelni, téli gumival
- iPad Air 5th gen (2022) 11" Blue M1 Cellular, ESR Rebound Hybrid Case 360 tok, 5in1 Type-C Hub
- AKCIÓ!!! Új SONOS ACE - Dolby Atmos vezetéknélküli fejhallgató, dupla BT, Sonos rendszer nélkül is m
- 2db UK billes (146 / 147) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4th: i5-6GEN I 8GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest