- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- iPhone topik
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
=WiNTeR=
senior tag
válasz
Fancy-boy #25 üzenetére
Szerintem egy metróalagút felújítás többe kerülne, mint amennyit maga a Telenor magyarországi részlege összesen ér. (De nem is az alagúttal van a fő probléma az M3 esetén, hanem a pályával, meg úgy az egésszel.) BTW a metrót nem lehet felújítani egyik napról a másikra, mert ehhez le kéne állnia a metrónak, amitől összeomlana a földfelszíni (tömeg)közlekedés.
-
Integra
titán
válasz
Fancy-boy #25 üzenetére
tegyük fel hogy én vagyok a trémobil. befektetnék 100 millát hogy lefedjem a metrókat 3g-vel. erre jön a bkv, hogy nó problémó, felszerelheted nyugodtan a rendszered, cserébe csináld meg nekem ezt meg azt. ennek költsége 1 mrd ft. én meg mosolygok.. hagyjuk szerintem a reklám értéket inkább
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- eBay
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Hálózati / IP kamera
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- Milyen TV-t vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Eladó Brutál B550 Steel Legend alaplap dobozában
- !Akció! Klipsch R-120SW Sub / Mélynyomó
- BMW gyári alufelni, téli gumival
- iPad Air 5th gen (2022) 11" Blue M1 Cellular, ESR Rebound Hybrid Case 360 tok, 5in1 Type-C Hub
- AKCIÓ!!! Új SONOS ACE - Dolby Atmos vezetéknélküli fejhallgató, dupla BT, Sonos rendszer nélkül is m
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő