- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ceree
senior tag
válasz <Adamsky> #38 üzenetére
Az Oppo U3 se ekkora lett végül, gyanús, hogy nem lesz ez sem ekkora... sajnos. Pedig pont keresem a telefonom utódját emberi méretben.
[ Szerkesztve ]
Másolat_eredetije
-
<Adamsky>
nagyúr
Az Oppo-nak is lesz egy hasonló cucca. Amit eddig tudni lehet róla:
Oppo U3: 4.6-inch 1920 x 1080, 2GB RAM, 5 mega-pixel front, 13 mega-pixel rear cam., LTE 64bit MT6752
Én személy szerint nem bánnám, ha lennének 4,3-4,5"-ös új telefonok is, de erre vajmi kevés az esély. Úgy látom évente 0,5"-al lépegetünk felfele, valamint, hogy 2015-be - előreláthatólag - az 5,5" lesz a sztenderd. -
aelod
veterán
Jó ajánlat. Viszont érdekelnének a további specifikációk.
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
Kasya
nagyúr
Sztereotipia vagy se, egy brand nev, logo, forma, vagy akar a reklam nagyban hozzajarul egy cegrol kialakult velemyhez. Igy pl. Fiat-ot se vennek soha.
Xiaomi pl. a powerbankjaval lopta be magat a szivembe, mint tartozek...de a telefon nem gyozott meg.Nem itelem en el oket, csak mint vasarlo engem nem nyertek meg
-
Graphics
Jómunkásember
Ez sztereotípia
Meizu, Xiaomi, Huawei , ZTE, Lenovo.
Ezek közül max az utolsó európai nevű inkabn
.többi echte kínai, és kiválóak a termékeikDe senkit nem akarok meggyozni, én használom, ar-ertek verhetetlen.
Azt is hulyesegnek tartom hogy vki a markanev miatt nem bízik a termékben. Olyan mint az autó az se bizalommal megy, max agyi tevékenység, emberi kételyek meggyozesere.
[ Szerkesztve ]
Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
Graphics
Jómunkásember
válasz Luck Dragon #30 üzenetére
Indoklás?
Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
kcsa
veterán
válasz Luck Dragon #30 üzenetére
Mármint a Meizut? Pont a prémium márkák egyikét?
Focus MK2/2.5 Haynes könyv eladó.
-
Adhatja bármilyen áron a készülékeit én egyszerűen maga a márkát nem bízom ,nem szeretem.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
törölt tag
Ennyi kínai vackot, hihetetlen. Normális gyártók meg ülnek a babérjukon. Értem Én, hogy náluk van fejlesztési költség, stb, de lassan az lesz, hogy ők adják 2*-es áron a telefonjaikat, és a másolás lesz a menő.
-
Dovloran
senior tag
Ez tarolni fog ilyen áron! Hát még, ha véletlenül ide is eljut.
Samsung Galaxy Y ~ LG Optimus F6 ~ Apple iPhone 4S - iOS 6.1.3 ~ Apple iPhone 5S ~ Meizu M6 Note ~ Lenovo S5 Pro ~ Umidigi S5 Pro ~ Google Pixel 6a - GrapheneOS
-
ctvagyok
őstag
Na, ez még mindig kell, és ez az ár. 4,6" és FHD. Na végre
Meglátjuk mi lesz ebből, de ennyiért gyanús. Komolyan, még áfával is megérheti a végén. Na szurkoluk, hogy jó legyen. Egy kicsit kompromisszumos z3, de töredék áron.[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
Ez kinti , szolgáltatói ár
Ilyenkor mindenkiből előtör a r.cskafaktor, de később se lesz azért túl brutál ára
Elkezdték a Xiaomi marketinget, ennyi
-
Myers
senior tag
Kőkeményen kapják az állami támogatást, amiért mondjuk az EU-ban kemény szankciók járnak. Vajon hogy tud megélni kb. 100 mobilgyártó? Kizárt dolog, hogy mindegyik (több) milliós darabszámot produkáljon. Ráadásul a millió eladott mobil még az éhenhaláshoz sem elég. 10 millás darabszámok kellenek.
Ugyanígy miért kerül egy 2 dolláros kütyü (free shipping-gel) 500 Ft-ba? Keres rajta a gyár, a bolt a kínai és a magyar posta. Az kínai állam meg kompenzálja őket.
http://www.muszaj.hu/
-
<Adamsky>
nagyúr
A felhőt a magyar mobilnetes tarifák és lefedettség mellett inkább hagyjuk ...
Az OTG-vel pedig az a gond, hogy sok esetben kényelmetlen. Nekem ugyan van egy Kingston DataTraveler microDuo-m, de még ezzel együtt se vágnám szívesen zsebre a telefonom. A másik gond az általában hiányzó ntfs rendszerszintű támogatásának hiánya (nyilván ez áthidalható, de ahhoz viszont root kell). Anélkül pedig "nem buli".Egy szó, mint száz, kell (nekem biztos) a tárhely. Számomra pedig a 16-32 Gbyte a "kényelmes". Ennyim van most. Vissza már nem lépnék.
-
Csapoati
nagyúr
válasz PR0JECTNR56 #16 üzenetére
Hivatalos magyar garanciával is csak 55000 az edigitalnál. Ha ugyanennyi lenne ez a Meizu is, azonnal venném.
[ Szerkesztve ]
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
maggi1886076
addikt
várjuk
Asus Zenfone 2 551ML + Xiaomi Band Dropbox 54,88Gb Regisztráció: http://db.tt/aqH19dqW Flickr képek: http://www.flickr.com/photos/101977039@N08/
-
PR0JECTNR56
addikt
Viszont a Hongmi 1S legalább már itthon is kapható 52000Ft alatt vagy szállítással együtt 47000Ft-ból jön ki a hivatalos webshop-ból.
Ez nyilván sovány vigasz az eredeti árhoz képest, de Európa szívében mindig ez van. -
Crytek
nagyúr
Ha abból indulok ki hogy a Hongmi is "130$ volt" ami annyit jelentett hogy 210+$-ért lehetett a webshopokban kapni + erre rájön a magyar határ máris 66 ezernél tartunk.
Majd cserélem a Xiaomi Mi2 met ha a 3GB RAM/ 64GB / 4G LTE 64 bites cuccok lesznek magyar áron 70 ért
Szóval 3-4 év múlva visszatérünk rá.
Next PC Upgrade: 2022
-
őstag
Reméljük,hogy az ára marad a 130$ körül,és akkor tényleg bestbuy lesz
Nem az érdekel,hogy hova postázod,hanem hol van a termék!!!!!
-
kovy79
őstag
Bingó! Tökéletes méret, jó hardver. Meg is van a következő telefonom.
''ha annyira NAGY hozzáértő vagy akkor azt is tudnod kell(ene) , hogy a 9550 ugyanaz mint a 9700-as!'' by bandika2006
-
macskea
őstag
Vajon ez így még nyereséges? Hosszú távon fenntartó egy ilyen stratégia, vagy arról van szó, hogy teret akarnak nyerni minden áron, és ez amolyan befektetés. Jó ha kijön nullára, de legalább lesz részes, és ha már megvan a vásárlóbázis - egy-két készülékgeneráció múlva - majd megemeljük az árakat. Pl.: a Lenovo európai bemutatkozása tipikus példa lehet erre, legalábbis nekem egyből ez jutott az eszembe.
''You can't measure safe driving in miles per hour'' Paul Smith
-
amisis
aktív tag
Z3 Compact kihívó
Apple iPhone 8 Plus
-
dkface
aktív tag
Nem érdekel az ára 3x ennyibe is kerülhetne. Végre van egy kínai, 5" alatti 1080p mobil. Respect a srácoknak, biztosan beruházok rá.
-
WinPho
senior tag
Ez tipikusan az a telefon lenne, amiért én kérek bocsánatot, hogy megvettem. Rendesen bűntudatom lenne, hogy ilyen olcsón vettem.
I don't believe in the moon, I think it's just the back of the sun.
-
s4tch
veterán
Szép kompakt lesz, ha normális akksit kap, le is cserélem ilyenre a barátnőm Hongmiját.
-
<Adamsky>
nagyúr
... csak épp a tárhely lehet kevés. Minden korábbi hírben 12 Gbyte - a felhasználó által ténylegesen felhasználható - tárhelyről volt szó. Valahol el kell ezt is ku**, különben elkannibalizálná a nagy és drága modelleket. Jó lenne egy "kicsi" és kompromisszummentes készülék. Pont lesz@rnám, hogy nem a csúcs HW van benne.
[ Szerkesztve ]
-
kcsa
veterán
A Meizu tehet egy... szívességet
Focus MK2/2.5 Haynes könyv eladó.
-
Kasya
nagyúr
Par evvel ezelott meg azon ment a harc a nagy cegek kozt, hogy ki tud egy kicsit dragabban nyitnii egy csucsmodellel. Mara elertunk a forditott strategiahoz. Orvendetes
-
Csapoati
nagyúr
Ó, ez még 70-ért is igen ütős lenne nálunk. 4,6" - FHD, respect!
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16 Pro Max 512GB fekete titán, 2026.10.20-ig AppleCare+ Garancia!
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bontatlan Honor 200 Smart 4/256GB telefon eladó