- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Az Oculus nem méri a timewarpot, mint tényezőt. Anélkül ajánl mindent. Ettől függetlenül egyáltalán nem rejtik el az előadásokon azt, hogy az Intel, az AMD és az NV preempció támogatása milyen. Erről itt beszél például David Kanter: [link]
Egyébként a VR-t ugyanúgy lehet butítani, mint a normál grafikát. A GameWorks VR csomag alapvető technikája az, hogy a képkocka jelentős részét a natívnál kisebb, felezett vagy negyedelt felbontásban számolja. Attól függ melyik részről van szó. Ilyet például az AMD LiquidVR csomagja nem tud, mert az AMD szerint a Radeonok meg tudják oldani a problémát natív felbontáson is. Olyan ütemezővel, amit a GCN használ ez valószínű is. -
Habugi
addikt
Miből gondolod hogy ezt feltételezem?
Ebben a témában én még egyszer sem nyilatkoztam meg sehol egészen egyszerű oknál fogva, nem értek hozzá annyira hogy a specifikációit alapul véve előre látni véljek bármit is ezzel kapcsolatban, találgatásokba pedig nem szívesen bocsátkozom.
A cikkhez tartozó hozzászólások feszegették innen-onnan ennek kérdését vagy lehetőségét, én nem.
Pusztán némiképp megkérdőjelezhető módon () az ominózus hozzászólásod egy részét ragadtam ki/idéztem, mert rengetegszer olvasom és már falnak futok tőle, egyébiránt semmi személyes csak ezt a Maxwell addigra sehol nem lesz hülyeséget már kidobja az immunrendszerem.
Kis túlzással az NV konkrétan begyalulta a dVGA piacot a Maxwellekkel, "normál" esetben is necces lenne egy ilyen kijelentés hogy mire a DX12 komolyabban jelen lesz már sehol nem lesznek ezek a kártyák, de egy ilyen sikerrel/darabszámban értékesített architectúra esetében finoman fogalmazva is égbekiáltó ökörség. -
Abu85
HÁZIGAZDA
Szerintem ne beszéljünk így a DX12-es játékokról. A Maxwell egy helyen vérzik nagyon az pedig a preempció megvalósítási formája, amit lényegében az ultramobil igényekre szabtak, vagy már arra sem, mert az új Adreno és PowerVR sorozat is desktop szintre fejlődött ebből a szempontból. Ennek a grafikai futószalagokkal nem lesz jelentős hatása, mert ezek DX12 alatt is annyira kiszámíthatók, mint a más API-val, persze a DXKG némileg felborítja az erősorrendet. Ahol a Maxwell tudásbeli hiányának nagy jelentősége van az a VR. Már eleve az a helyzet kellemetlen, hogy a fejlesztőnek kell ügyelnie arra, hogy mindig pont jókor induljon a timewarp, és baromira nehéz megmondani, hogy mikor van az a pont jó alkalom.
-
Habugi
addikt
"Mire itt lesz a dx12 dömping már mindenkinek az aktuális generációs kártyái lesznek és sehol nem lesz a maxwell."
Ezt a hülyeséget honnan szeditek állandóan?!
Ha annyi hajszálam lenne ahányadik alkalommal ez a marhaság most elhangzott nem kopasz avatart választottam volna.
FHD-re kisebb kompromisszumokkal még mindig untig elég mindenhez egy nyomorult Tahiti, hány éves is?!Sehol nem lesz a Maxwell.., miért hova tűnik? Pascallá változik?
Még a boltokban is bőven ott lesz, nemhogy majd mindenki ész nélkül rohan lecserélni, hagyjuk már ezt pls. -
-
Olajka02
aktív tag
Ezt valahogy én is így látom.
Mindig mindenki a jövőről, meg arról beszél, hogy az NV mekkora szar, mert nem tervez előre, és elavult technológiai háttérre épít...stb.
De felteszem újra a régi kérdést EZ KIT ÉRDEKEL, mikor a mai játék szépen s jól futnak rajta.PL.: Star Wars B. Beta WQHD-n ultra grafikai beállítások mellett gtx 980-cal fix 60 FPS és szemkápráztatóan gyönyörű!!! (mai most megjelent és fejlesztett játékról beszélünk, nem egy 5 éves cuccról)
Kérdezem én még egyszer...
KIT ÉRDEKEL, hogy milyen az a rütvás architectura, ha engem a jelenben, azaz ma kiszolgál?
Rádadásul hangtalanul, melegedés nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- Elektromos autók - motorok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Diablo IV
- Jogász topic
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Napelem
- Kerékpárosok, bringások ide!
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- További aktív témák...
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest