- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Android szakmai topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
golyós
addikt
Feladtál a leckét számomra: jack kimenet= hurrá, előlapi újjlenyomat= köszi, nem.
Nekem nem ér meg 60e+-t, hogy hátul van az olvasó viszont a jack kéne. Nehéz szülés lesz ez. -
ASdS
csendes tag
Az ujjlenyomat olvasó hátul a legjobb számomra
-
DonaldJames
tag
Jónak tünik
-
kengyel
nagyúr
Nekem nagyon tetszenek, várom majd a teszteket.
-
fornettisuti
veterán
válasz
7Heads Drago #31 üzenetére
Nem meglepő.
-
7Heads Drago
veterán
válasz
fornettisuti #30 üzenetére
[link]
4:35-nél azt írja ki a mate 10 kamerája, hogy: Huawei P10 -
fornettisuti
veterán
-
Aryon87
félisten
Ahá, most már jobban látok én is hogy mi a téma. Hm... Inkább azt mondom csinálták volna meg az azonos designt, és csak a ram + tárhely lenne a megkülönböztető köztük. Vagy ha már elit, akkor arra ott a Porsche Design.
Egyébként én is bakinak tartom, hogy a sima M10 nem lesz nálunk, csak a Pro. -
atike
nagyúr
.....mi a bánattal lehet azt megindokolni, hogy a jóval drágábbat forgalmazzák majd itthon hivatalosan, a kicsivel gyengébb, de jóval kedvezőbb árú - ám még szintén csúcsmodellt meg nem?
Simán lenne piaca, sőt. Inkább, mint a Pronak.
Nekem tetszik, várom a tesztet!
-
mjani1172
addikt
Bocs, nem neked írom, csak véletlen a válaszra nyomtam.
Nem szívesen szakítom meg a memória kezelésről a vicces diskurzust,de a mindennapokban nincs vele a semmi gond.
Tudom hogy itt életszerű, hogy egyszerre kell 5 játékkal játszani, és megnyitni 50 lapot(ilyet konkrétan itt olvastam)
De ha az ember normálisan használja minden ok. -
-
atikó
őstag
A pro kijelzőét kellett volna a simába rakni, a jack hiánya az engem nem zavar, remélem kapunk negy jo átalakítót meg egy type-c zajszűrős fülest (remélem) és oké lesz, tavaly a mate 9-nél a prot nem hozták el hozzánk most fordítva, annak levernék egy sallert aki ezeket szabályozza, de annak is aki a fémhátlapot üvegre cserélte.
-
Black&White
addikt
A kínai piacra szánt, sima Mate 10 modelleknél van 6+128-as kiszerelés, B20, illetve szokás szerint jobb támogatás is:
LINK -
Gibo
senior tag
Ha össze lehetne legózni, a sima kellene 6gb RAM-mal, hátlapi ujjlenyomat olvasóval elől pedig az alsó káván érintésérzékeny háttérvilágításos gombokkal....ja, hogy az hüvelyéknél nincs
-
joey04
titán
Mivek 6" mindkettő, így a 16:9-es jobb választás szerintem, és az ujjlenyomat-olvasó is jobb helyen van. Viszont emui alá kéne a 6gb ram.
-
ctvagyok
őstag
Jól benéztem, a sima Mate 10 maradt nagy kijelzővel, 16:9 en. Szerintem a sima jobb mint a pro és még olcsóbb is. Mondjuk a 4GB memória nincs ott az élmezőnyben.
(#7) joey04
A nyújtott egy hajszállal keskenyebb csak, mint egy 5,5". Annyira nem gáz szerintem, ha nem kell a nagy kijelző. Inkább a felbontás alacsony oledhez. -
batai15
félisten
Csak szerintem pofátlanság? Egyedül a samsung adja a kisebb verzióban is bele mindent? Itt ha kell a kép arány meg Káva mentes kivitel vegyed a prot.
-
törölt tag
Note3 te vagy az? Sajnálom, hogy ocsmányak lettek a Mate-ek.
-
ablack
senior tag
A sima Mate 10-ben ez csak ujjlenyomat olvasó, vagy funkcionál home és vissza gombként is?
-
prolad
addikt
Nagyon bántja a szemem az ujjlenxomat olvasó, nem értem miért nem tették hátulra. Vagy oldották meg szebben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest