Új hozzászólás Aktív témák
-
Keem1
veterán
válasz
<Adamsky> #192 üzenetére
Nálam weben "Ez az alkalmazás egyik eszközöddel sem kompatibilis.", telefonon Play Store-ban pedig, hogy "nem áll rendelkezésre a te országodban".
Nálam is kompatibilis lenne, ugyanis én már korábban is használtam Revoulttal még az előző telefonomon. A mostanin pedig a hivatalos start óta, de már külön telepítés nélkül (a Revolut kártya már hozzá volt adva a Pay-hez).
-
Keem1
veterán
Nálatok egyébként maga a Google Pay app már elérhető a Play Store-ban? Nálam még mindig azt mondja, hogy az én országomban nem elérhető. Pedig ugye már hivatalosan is jelen kéne lennie.
-
Keem1
veterán
válasz
World-Soft #173 üzenetére
Ez érdekes 🤔
Én már tucatszor fizettem Google Pay-jel, általában csak úgy hanyagul odadobom a terminálhoz, nem kímélve a szöget, sebességet és a telefon oldalirányú helyzetét sem. Egyszer se kellett újra próbálnom és egyszer sem volt sikertelen. Piszok gyorsan megtörtént a fizetés.
Lehet hogy készülék függvénye is ez? -
Keem1
veterán
Azért még a beállítások NFC és fizetés menüpontjában csekkold hogy ki van-e választva a Google Pay, mint fizetési szolgáltatás. Ha igen, akkor csak tartsd a terminálhoz és menni fog.
Ha nem bízol a dologban ennyire, egy kevésbé frekventált BKK automatából vegyél egy szakaszjegyet. Ha valami mégse működne, kb senki nem is látta hogy bénáztál
De hidd el, menni fog.
-
Keem1
veterán
Így van.
Vicces, hogy sokan várják itt az appot, holott (ha Android 10 van a telefonon, akkor) arra egyáltalán nincs szükség, azonnal használható, az általad is említett helyen rögtön felvihető a kártya, mivel a Google Pay már a rendszer része.Egyébként én Revoluttal használom, ami a Simple-höz képest előny lehet, az a döbbenetes sebesség. Tényleg igaz, amit itt írt valaki: még csak közelíted a telefont, már prüttyög. Nincs mérhető idő a tranzakció lezajlásában, nincs 1 meg másfél meg 2 másodperc. 1 sincs. Ahogy közelíted a terminálhoz, egyszer csak prüttyög (közben animáció a kijelzőn), 1-2 másodperc múlva (ameddig a Simple "csak" magát a tranzakciót végrehajtja) már nyomtatja a POS a bizonylatot. Ennyi. Döbbenetes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest