- Garmin topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Magisk
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Mobil flották
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mett
senior tag
válasz
Ferenczi Áko #50 üzenetére
miért is ne tehetném??? a te reakciód haszontalanabb volt, ugyanis a témához mérten az információmennyisége 0 bit volt
sixpak szerinted melyiket? mikorra is ígérték? hivatalos driverek, forrás hiányában még egy jól működő cm-et se tudtak csinálni g2-re. 4.4 se volt rá soha..
-
cezarlacrone
aktív tag
válasz
Ferenczi Áko #7 üzenetére
Köszi!
Én is a visszajelzések szerint fogok dönteni, hogy felteszem-e ezt...Tavaly február óta nyúzom a készüléket probléma mentesen. Igazából lecserélni maximum a G4-re fogom, ha tud újat mutatni majd (nem erősebb proci és több RAM...pixelharcos sem vagyok).
Ami miatt ellenzem a Lollipopot az a material design, nem igazán bejövős, jobban tetszik a jelenlegi gyári, valahogy csípem a szép textúrákat, kidolgozott grafikákat. Sajnos új teló vásárlásánál már ezt kapom ha tetszik, hanem, vagy tényleg a megoldás az, hogy nem cserélek. Ízlések és pofonok.
-
blueMerle
veterán
válasz
Ferenczi Áko #10 üzenetére
Nem tudom hogy sikerül, de az N4-en és az N5-ön jelenleg katasztrófa, és akkor ebben az a félelmetes hogy ezek Google referenciamodellek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- IPhone 16 pro - Desert Titanium 256GB
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged