- Honor 200 Pro - mobilportré
- Magisk
- Mobil flották
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
én utálom az előző kormányt ( meg a mostanit is ) de én 2002-2006ig jártam középiskolába és magával az oktatással nem volt problémám. ma annyival kéne frissíteni, hogy legyen 'science " valamiféle "tudomány" alap szinten, meg inkább legyen általános ilyen " technológia- internet -szájber" ismeret, mint mondjuk ének óra. ( elektronikai suliban 1 év heti 1 órában ének ?!?! )
én középiskolát elvégeztem, majd ugyan ott egy használható alap elektronikai tudást szereztem. (okj )
A probléma ott volt hogy az iskolánk falán kifért a kezem a folyosói repedésen ( nem vicc, tényleg) wc az kb máv várói színvonal, csak cigizni jártak oda. tehát lepukkant volt az egész iskola, retró dizájn, beülős padokkal . ( de még így is imádtam) voltak szak tantermek amiket gyárak szponzoráltak, azok frankók voltak. jól felszereltek. a tanáraink általánosságban jól képzettek voltak, és jól is tanítottak.
nem értem miért van most az a közhangulat hogy a magyar okotatás szar ? ( nem a pénzügyi finanszírozásra, meg a klikkes tüntetéses dologra gondolok) ok hogy eljárt felette az idő, de csak kicsit modernizálni kell.én közepesnek mondható iskolába, tesóm meg felső színvonalú országosan elismert gimibe járt. ő most doktorál az eltén , azt se tudom hanyadik diplomájával, 200 alatt van bőven a fizetése, de inkább 100 fölött. én csesztem tanulni, közepesen végeztem egy közepes iskolába, most kamionozom és 400 ezret keresek.
én egyházi iskola kolijában voltam, na ott látszott hogy van pénz szarásig. minden éven festés,és elég jó bútorzat. azt a kolit, mióta eljöttem már talán többször is teljesen (!!!) felújították, az iskolájával együtt, míg az iskolát ahová jártam azt nem. továbbra is romos, régi rendszert idéző a belseje.
Új hozzászólás Aktív témák
- FSP RAIDER S 750W 80 PLUS Silver táp
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest