- Mobil flották
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Realme GT 2 - aláírjuk
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
perempe
veterán
Ha nem norvég Seas (L16 $86) és Aurasound (NSW2 $20) hangszórókat használnának, akkor nem menne 70$ fölé a hangszórókészlet. (A Parts-express.com darabáraival számoltam.) Ugyanazt tudná.
Az aktív hajtás közel se olyan bonyolult, de akkor se lehetne odaadni ilyen technikát 800-1000$ alatt kereskedelemben, meg koppintás is lenne. Fórumon olvastam, hogy ProAc 2.5 (milkás érték, passzív hangsugárzó) klón tulajnak is tetszett a szerkezet.
-
perempe
veterán
A tengeren túlon fillérekért lehet minőséget venni, elég, ha a Parts-Express.com ajánlatait figyeljük. (Pl. Peerless mélyközepek 30$ alatt, a Phonar is erre építkezik). Az általam linkelt cuccot nem cserélném el semmilyen hasonló Dalira.
Van ártól függetlenül nagyon jó minőség, mint kategória. Pl. Linkwitz Pluto (#38-nál már linkeltem) aktív, omnidirekcionális hangsugárzó is ilyen. (OK, jobbnak mondott hangszórókészlet: Seas 5" alu mélyközép (viszonylag nagyobb kitéréssel), meg spéci, Aurasound NSW2 2" szélessávú - kisebb érzékenységgel, de ezt az aktív váltó kiegyenlíti, de még mindig hétköznapi alkatrészek. Számtalan leírás, teszt bizonyítja, hogy egészen kiváló kis cucc.) Olcsóbb hangszórókból hasonló terv alapján, remek minőséget lehetne megcélozni, mert nem a Seas a lelke, hanem a fölfelé sugárzó 5" mélyközép, meg az 1000Hz-en keresztezett 2" szélessávú. (Ettől lesz omnidirekcionális.)
Itt egy rövid teszt (képekkel):
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest