- Realme GT 2 - aláírjuk
- Nagyobb kijelzőt kap a CMF Watch 3 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mobil flották
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Apple Watch
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
dudika10
veterán
Neked még1x külön.
A z-5500 filmre nagyon jó a maga árkategóriájában. Nem mondtam egy szóval se, hogy lehet rajta zenét hallgatni. Természetesen aki zenét akar hallgatni az stereó rendszert épít (annyi pénzből már egy viszonylag hallgathatót lehet csinálni).
Még1x elmondom, filmre, nem zenére.Balika911: a teljesítmény duplázása kis mértékben változtatja a hangerőt (hangnyomást). tehát 100W-al alig lesz halkabb mint 200-al. Ezért is igen fontos a jó érzékenységű hangfal. Akár 32W-al elérhető az emberi fájdalomküszöb gond nélkül.
-
törölt tag
"[...] de sokan nincsenek ezzel tisztában, aztán keverik fölfelé a zenéket 5.1-re."
Az ellen nem véd!
nari1982:
200 W már maximum közeli teljesítmény szokott lenni, valójában ennek a töredékét veszik fel. Ilyen alapon én is aggódhatnék, hogy hatszámjegyű lesz a villanyszámla, mert egész nap megy a 3,6 kW-os klíma.
-
Én megmondom őszintén, szerintem a PCs zenehallgatásnak sok értelme nincsen, mert a PCk "elektronikus zaja" meg a ventillátorok nemkívánt zaja az bezavar, amikor zenét hallgatsz. Hiába van 50-60 ezer forintos soundblastered, az még önmagában kevés. A másik, hogy meg az, hogy a hangszórók megfelelő kiválasztása az egyik legfontosabb dolog a 2.0, 5.1... stb rendszereknél. Ugye meg kell nézni, hogy milyen anyagból van összerakva a hangszóró meg az egész konstrukció... És hogy tényleg jól szóljon a zene, akkor nem vehetsz hozzá surround AVR-t hanem 2.0-ás erősítőt és külön SACD lejátszót hozzá dualkábelekkel megküldve a frontokat... Én mondjuk 5.1-es AVR-t használok mert több filmet nézek mint zenét, de azért a frontokat én is dualkábelekkel küldöm meg. A z-5500 meg csak próbálja utánozni a Bose rendszereket, de a hangminőségben véleményem szerint utol se éri, és az árfekvése se ugyanaz...
A másik örökszabály, hogy minél jobban belenyúl az ember a buxájába, annál jobb hangminőséget kap cserébe. 90 rongyért egy komplett surround rendszert erősítőstül... hát én nem ezt választanám...
Üdv,
Vik
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ! Sony ZV-1F
- ASUS ROG Swift PG27UCDM OLED gamer Monitor! 3840x2160 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync! BeszámítOK
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- i7-9700K + BeQuiet + 10 venti Stabil, halk, brutál erős gép!
- Eladó Garmin Venu 3 okosóra homokkő színben, újszerű állapotban, hivatalos magyar garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest