- Honor 200 Pro - mobilportré
- Netfone
- Légies iPhone halvány színei
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
ricshard444 #116 üzenetére
A specifikációk alapján nem lehet az ilyet eldönteni. Meg kell hallgatni.
-
törölt tag
Ne viccelj már, az előbb mutattam rá, hogy 5000 forint a terhelés alatt hajtott játékgép hangrendszerrel való együttes havi fogyasztása lehet. Ez az összeállítás és felhasználás viszont nem ehhez a témához tartozik.
A notebookra kötött 2.1 ellen a CD lejátszón keresztül meghajtott, külön erősítőre kötött hangfalakat lehet hozni. Nincs ember, aki a fogyasztásbeli különbség miatt maradna a kompakt megoldásnál.
#102:
Jogos, de ettől függetlenül úgy érzem, a rendszerek döntő többségét tekintve sikerült fölé lőnöm a 100 W-tal, s ez volt a cél.
-
törölt tag
A PC-t nem látom tanácsosnak belekeverni, hiszen az jellemzően akkor jön képbe, ha számítógépes rendszert használunk. A külön erősítős megoldásokat általában CD/DVD lejátszóról hajtják meg - igaz, a HTPC is terjed.
De ha már előkerült - a fogyasztást illetően nézd meg ezt az oldalt. Számold ki, az lesz az eredmény, hogy egy felsőkategóriás gépet kell napi 6 órában maximumra terhelni a már említett 200 W-on üzemelő erősítő mellett ahhoz, hogy ekkora villanyszámlát produkáljon a rendszer. Mindkét feltétel irreális.Tény, hogy az erősítők jó része brutális teljesítményt képes leadni, de nem ezt kell figyelembe venni, hanem azt, hogy ha akár csak 100 W szólna napi hat órában az ember mellett egy átlagos szobában, elég hamar megsüketülne.
Kitartok amellett, hogy ha sokat mozizik / zenél valaki, az nem jelent havi 4-5000 forint pluszt, s a számítógépes rendszerekhez képest nem jelentősen magasabb a komponensekből összeválogatott berendezés villamosenergia-igénye.
-
törölt tag
"[...] de sokan nincsenek ezzel tisztában, aztán keverik fölfelé a zenéket 5.1-re."
Az ellen nem véd!
nari1982:
200 W már maximum közeli teljesítmény szokott lenni, valójában ennek a töredékét veszik fel. Ilyen alapon én is aggódhatnék, hogy hatszámjegyű lesz a villanyszámla, mert egész nap megy a 3,6 kW-os klíma.
-
törölt tag
Valóban többet kell költeni rá, de ha megengedheti magának az ember, akkor érdemes kigazdálkodni, mert egy megbízhatóbb, s kedvezőbb ár/érték arányú rendszere lesz.
Engem itt térítettek meg.Teasüti:
Elhullott erősítőről azért ha nem is túl gyakran, de már hallottam. A házimozi topicban egy Denon éppen a közelmúlban adta fel a küzdelmet.
-
törölt tag
A Z-5500 mellé két év garancia jár.
(Némelyik bolt csak 1-et ad rá, de a Logitech ettől még cseréli, ha a második évben romlik el a cucc.)
Nem feltétlenül kell használt (garancia nélküli) dolgokat venni, bár amondó vagyok, ha valaki spórolósabb rendszert épít, akkor megérheti. Megbízható eszközök ezek, a legritkább esetben romlanak el.
Újonnan is lehet előnyös üzletet kötni, sok erősítőre szintén két évet adnak. A hangfal ebből a szempontból kevésbé lényeges. -
törölt tag
70K-ért még bőven megérte a Logitech rendszere, újabban viszont 100K körül mozog az ára - túl drága, alig több pénzért külön erősítős összeállítást is kapni. 30 nm körüli szobába hangerőben is több, mint elég, de ez egy dolog: sajnos az új Z-5500-ak megbízhatatlanok, rengeteg panasz érkezuik rájuk. Van úgy, hogy egy biztosítékcsere helyrehozza, de olyan is, hogy az egész rendszernek annyi, marad a garancia.
Valakinek még bőven sok is az, amit egy Z-5500 nyújt, nem egyformák az igények. Amúgy is a film az erőssége, nem a zene.
-
törölt tag
Úgy tudom a Dalit máig Dániában szerelik össze. A Concept széria belseje azért kelt olcsó hatást, mert ez a belépő szint - nekem egyelőre nem is kell ennél több. Amúgy sem a beljeseje a lényeg, hanem a hangja, az pedig az árához képest nagyon ott van - bár ez nyilván ízlés kérdése is.
-
törölt tag
A Logitech inkább azon dolgozzon, hogy ne füstöljön el minden második Z-5500, az omnidirekcionális maszlagot pedig etessék meg mással. Továbbra is maradok a hagyományos kialakításnál, de véletlenül sem a Logitech, hanem a Dali kínálatából fogok választani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest