- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- MuziX blog: Kipróbáltuk a GGMM multiroom rendszerét
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én megmondom őszintén, szerintem a PCs zenehallgatásnak sok értelme nincsen, mert a PCk "elektronikus zaja" meg a ventillátorok nemkívánt zaja az bezavar, amikor zenét hallgatsz. Hiába van 50-60 ezer forintos soundblastered, az még önmagában kevés. A másik, hogy meg az, hogy a hangszórók megfelelő kiválasztása az egyik legfontosabb dolog a 2.0, 5.1... stb rendszereknél. Ugye meg kell nézni, hogy milyen anyagból van összerakva a hangszóró meg az egész konstrukció... És hogy tényleg jól szóljon a zene, akkor nem vehetsz hozzá surround AVR-t hanem 2.0-ás erősítőt és külön SACD lejátszót hozzá dualkábelekkel megküldve a frontokat... Én mondjuk 5.1-es AVR-t használok mert több filmet nézek mint zenét, de azért a frontokat én is dualkábelekkel küldöm meg. A z-5500 meg csak próbálja utánozni a Bose rendszereket, de a hangminőségben véleményem szerint utol se éri, és az árfekvése se ugyanaz...
A másik örökszabály, hogy minél jobban belenyúl az ember a buxájába, annál jobb hangminőséget kap cserébe. 90 rongyért egy komplett surround rendszert erősítőstül... hát én nem ezt választanám...
Üdv,
Vik -
Valóban...
Logitech erről híres, ők majd megmondják, hisz már több mint 40 éve hagszórókkal és hangfalakkal foglalkoznak.
Egyértelű, hogy az orboké a jövő... ^^
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- OTP Bank topic
- Kerékpársportok
- Házimozi belépő szinten
- Autós topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Crypto Trade
- További aktív témák...
- ASUS ROG STRIX 850W GOLD Fehér / White Moduláris Tápegység
- TUF A15 FA506IU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1660Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Samsung HW-QS700F 3.1.2 Hangprojektor (BONTATLAN!)
- TUF A15 FA507NUR 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe gar
- ThinkPad T16 Gen2 16" FHD+ IPS érintő i7-1365U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest