- Realme GT 2 - aláírjuk
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Mobil flották
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ijk
nagyúr
Szerintem az emberek többsége azért vesz rendszert, hogy zenét hallgasson. De ha valami elvakultnál már 50% filmnézés, még akkor sem éri meg ezeket az 5.1-es "csodákat" venni. Egyszerűen zenére alkalmatlanok, persze a diszkóban lekevert szaroknál tökmindegy. Egy jó sztereó rendszeren is lehet filmet nézni, mivel jó a térleképzésük, persze biztos nem lesz olyan mint az 5.1, de nekem például a zene magasabb prioritást élvez.
A z-5500 árából már lehet építeni egy sztereó rendszert, ami zeneileg lemossa a logitech kacatjait. Azon pedig mindenki maga gondolkozzon el, hogy megér-e neki 90k-t, hogy az a néhány dübörgős akciófilm megdolgozza a szoba berendezéseit. -
CYBERIA
őstag
Persze, nem rossz de azt nem néhány tízezer Forintos cuccoktól fogod megkapni.
A mozikról meg megvan a véleményem, főleg a plázamozikról.
Egy igényes hangzású mozi iszonyatos pénzbe kerül, azt a hangzást pedig nem lehet utánozni 20 négyzetméteren. Egy mezei JBL 4645C is több százezres összeg, márpedig egy jó moziba kell belőle néhány.Házimozi kiállításon is olyan gagyi rendszerek voltak nem gagyi áron, hogy a pofám leszakad. Kb. úgy szólt, mint 100 Szokol rádió egy dörgős mélysugárzóval kiegészítve.
-
törölt tag
Valóban többet kell költeni rá, de ha megengedheti magának az ember, akkor érdemes kigazdálkodni, mert egy megbízhatóbb, s kedvezőbb ár/érték arányú rendszere lesz.
Engem itt térítettek meg.Teasüti:
Elhullott erősítőről azért ha nem is túl gyakran, de már hallottam. A házimozi topicban egy Denon éppen a közelmúlban adta fel a küzdelmet.
-
Teasüti
nagyúr
Mennyibe tart összeszedni 25k-t?
Sztem az már semmi az első 90-hez képest.2.1-et meg bármikor, bővíteni is lehet később. Én is csak stereóval kezdtem, később jött az igény egy szubra, sokkal később pedig hátterekre.
A hangfal meg relatív, olcsón is hozzá lehet jutni, de érdemes lehet keresgélni kicsit.
Olyat veszel és annyiért amennyiért szeretnél. Lehet úgy hangfalat venni, h pont kigyere a logi árából. Részletkérdés.
Erősítőknél már nem ilyen színes a paletta, egy-két típus van csak (ami nem mellékesen eléggé bestbuy kategória) ebben az árszegmensben.
Haszáltan tovább lehet spórolni. KI lehet jönni a keretből. -
törölt tag
A Z-5500 mellé két év garancia jár.
(Némelyik bolt csak 1-et ad rá, de a Logitech ettől még cseréli, ha a második évben romlik el a cucc.)
Nem feltétlenül kell használt (garancia nélküli) dolgokat venni, bár amondó vagyok, ha valaki spórolósabb rendszert épít, akkor megérheti. Megbízható eszközök ezek, a legritkább esetben romlanak el.
Újonnan is lehet előnyös üzletet kötni, sok erősítőre szintén két évet adnak. A hangfal ebből a szempontból kevésbé lényeges. -
törölt tag
70K-ért még bőven megérte a Logitech rendszere, újabban viszont 100K körül mozog az ára - túl drága, alig több pénzért külön erősítős összeállítást is kapni. 30 nm körüli szobába hangerőben is több, mint elég, de ez egy dolog: sajnos az új Z-5500-ak megbízhatatlanok, rengeteg panasz érkezuik rájuk. Van úgy, hogy egy biztosítékcsere helyrehozza, de olyan is, hogy az egész rendszernek annyi, marad a garancia.
Valakinek még bőven sok is az, amit egy Z-5500 nyújt, nem egyformák az igények. Amúgy is a film az erőssége, nem a zene.
-
Teasüti
nagyúr
Mennyibe fáj egy olyan szett? Én legutóbb 80-90 körül láttam. Vesz az ember 30-40-ért egy alap 6 csatornás AVR-t, a másik feléből pedig két pár bármilyen igazi hangfalat ("ősrégi" videotonok jobban szólnak, mint bármilyen tejfölösdoboz
). Kicsit drágább, mert még nincs beleszámolva a szub, ami szintén még egy 20k, amivel "kommersz felhasználó" már megelégszik (pölö yami sw-030). Meg a center, ami szintén egy minimum 10k. AVR-en meg annyi és olyan bemenet van, amit csak akarsz.
Én ezt 4-5 éve még 150-ből raktam össze, toslinkkel (DLL és DTS enkóder), normális madzagokkal. (nem cérnával)
Most ugyanez kijön egy 110 körül lazán. Aki meg megengedhet magának egy 90 ezres tejfölösdoboz kupacot, az megengedheti magának a 110-es rendszert is. (max vár vele még két hónapot, na bumm)
Én ezt vallom a minőség legaljának (mert azért régi vidi doboztól nem kell sokat elvárni), képzelheted, h miként vélekedek a tejfölösdobozokról.mod: off
mod2: bocs, a kommersz felhasználóó meg a szub, az baromság. Akarom mondani, ami partiban van a kompakt rendszerek ládáival.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS ROG Swift PG27UCDM OLED gamer Monitor! 3840x2160 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync! BeszámítOK
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- i7-9700K + BeQuiet + 10 venti Stabil, halk, brutál erős gép!
- Eladó Garmin Venu 3 okosóra homokkő színben, újszerű állapotban, hivatalos magyar garanciával
- Apple IPhone 15 Pro 128GB Natúr Titán
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest