- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
A tapinapi tapasztalatok:
1. A stabi tényleg tökéletes, hozza az M5 szintjét, és jobb bármilyen létező egyéb stabilizátor megoldásnál.
2. Az első OM-D, aminek tudom használni a keresőjét. Az M5 és az M1 keresőjét használva a dslr-ekhez hasonlóan beleér a túlméretes orrom a kijelzőbe, de a M10-nél elfér a váz mellett. Talán pár milliméterrel el van tolva balra, és jobban ki is áll a síkból. Lényeg, hogy nekem pont jó.
3. Sokkal jobb a fogása, mint az M5-nek. A kis markolat éle pont megfelelő, míg az M5-ön túl gömbölyű, és ott a váz mindig menekülni akar. Az M10 fogásra jól közelíti a PL1-et már az extra markolat nélkül is.
4. Gombok, tárcsák jók, de a hátsó a vezérlőtárcsa fölöslegesen lett kiemelve a minitoronyra, lejjebb nekem jobb volna. Az expo gomb mérete nagyon jól sikerült.
5. A színeivel nem vagyok kibékülve. Jpegben nem hozza a tradicionális Olympus színeket (ahogy a többi 16 megás szenzoros Oly sem). A PL1-em színvilága sokkal jobb, élőbb, kellemesebb. A jpeg motorja ettől még nagyszerű, de más.
6. A kitobija nem tetszik, kicsit sem. A képeket otthon megnyitva az első mondatom az volt, hogy mi ez a szar. Gondja van a kontraszttal. Ugyanott, ugyanazzal a vázzal a többi objektívvel normális képek készültek, a kitobi gyenge fényénél olyan, mintha egy koszos ablakon néznék ki. Normál fényénél ezt nem tapasztaltam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nikon Z50 II kit (DX 16-50 f/3.5-6.3 VR, DX 50-250 f/4.5-6.3 VR)
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- Eladó egy DZOFILM Pictor Zoom objektív szett: 20 55mm T2.8 és 50 125mm T2.8
- Sigma 14-24mm f/2.8 DG HSM Art ( Canon )
- Fuji 33mm f/1.4 WR obi
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest