- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Mobil flották
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
kariad
senior tag
Up neki!
-
mephi666
nagyúr
hát mivel asszonynak annyi köze a géphez, mint nekem az agysebészethez és másnak nem nagyon tudtam elmondani, azért örömködtem itt
egyébként nem hencegésképp tettem, mert ennél 1000szer komolyabb kártyák vannak, csak azt akartam kihozni, hogy a leadtek-kel, mint gyártóval, meg vagyok elégedve és a 25.000huf alatti kategóriában ajánlom mindenkinek ezt a kártyájukat... -
HaGii
tag
válasz
tupacamaru #15 üzenetére
Had lelkendezzen picit.Otthon biztos nem értékelik eme kincset, viszont Neki nagy dolog.Valakivel meg kell osztania az örömét
-
F e Z o
veterán
a +24 stream processzor és a némi gyári tuning segitségével még közelebb került a HD4870-hez...
ez még mindig 65nm-es gyártási technológia? csak mert a cikkből ez nem derült ki -
válasz
cskamacska #13 üzenetére
"Könnyebben megy így a préselés.
"
akkor ez egyfajta vazelin? nem drága, kemény és forró annak? kérdezném a tapasztaltakat...
-
Devid_81
félisten
Jó nagy kártya...
-
twollah
nagyúr
válasz
juliabrilke #8 üzenetére
Ok nem szoltam.
Hiaba a gamerekbol ki kell preselni valahogy a penzt.
-
twollah
nagyúr
Nincsen a robotban celozberendezes?
Egy GTX 260ason azert mar elvarnam.
Vagy az a rev2.0ban lesz benne? -
sviba
tag
A felfrissített grafikus processzorra épült grafikus kártya gyári tuningot is kapott.
(Vagy csak én vagyok a funkcionális analfabéta?)
-
mephi666
nagyúr
enyém így néz ki... olyan súlya volt a borda miatt, hogy örülök, hogy nem kilóra adták
a közvetlen link, hogy teljesen látszódjon: itt
-
-
twollah
nagyúr
Miert celoz a robot?
-
mephi666
nagyúr
tegnap vettem épp egy leadtek 9600gt-t és eddig 100%osan meg vagyok vele elégedve... azon is 2 dvi csatlakozó van meg adtak mellé mindenféle átalakítót is... meglepődtem, hogy majdnem nagyobb a doboza, mint 1 alaplapé
bioshock-al teszteltem eddig... élsimítás nélkül 1280ban szakít vele xp-n dx9 alatt, ma próbálom vista mellett a dx10et meg a krájziszt... ez izzasztani fogja
(ehhez overlord járt...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest