- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Vékonyabb házba rejti a Galaxy A17 5G az Exynost
- Yettel topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Hol hájpolom? Nézd meg a szó jelentését.. Szerintem azt akartad mondani, hogy vagyok annyira felnőtt, hogy elfogadom, hogy
1) lányok/nők is vásárolnak számítástechnikával kapcsolatos cuccokat
2) sőt, még férfiak is akadnak, akiknek tetszik, akik ráadásul lehetnek heteroszexuálisak is (keleten főleg), merthogy az ízlés végtelenül szubjektív dolog, és erről vitát nyitni nemhogy gyerekes, de egyenesen hamvába holt ötletEzzel szemben ez az állandó buzizás az igen választékos hozzászólásokban nem több, mint egy szegénységi bizonyítvány, több szempontból is, és csak téged minősít azok helyett, akiket te kísérelsz meg minősíteni.
Másrészről ha valamitől hányingerem van, akkor nem kattintok rá, hogy aztán a komment szekcióban vergődjek, mint egy elkényeztetett oldalborda.
-
tomcat78
őstag
Őőőőőőő..... Az asszony nőből van, hidd el....
Az meg, hogy neki tetszik, nem teszi buzissá. Szerintem...
Értem, hogy mit akarsz írni, de biztosan meg van az ilyesminek is a piaca.
Tudom, sz@r az RGB, minek rózsaszín meg lehetne sorolni. De szerintem nem előírás, hogy pl valami nem lehet színes vagy épp használt bugyi rózsaszín. Ízlések és pofonok. Nekem sem kéne, de ettől még nem fogom buzisnak tartani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresünk dokkolókat
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest