Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telefonjavítás, szerviz
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hi!King
őstag
A kérdésem az, hogy fejlesztőként milyen lehetőség van cybercec területre átképezni magam? Úgy fél éve megcsináltam ezt az online kurzussorozatot:
https://www.coursera.org/professional-certificates/ibm-cybersecurity-analyst
De nem érzem, hogy sokkal okosabb lennék, úgy értem volt benne pár hasznos dolog, de az elmélet 2/3-a inkább bullshit volt. De nem is ez a fő gondom, hanem hogy nem látom, hogyan tovább, képezhetem magam online, csak nem tudom mi az, amit meg kellene tanulnom, mert ebben sem igazán volt jó ez a kurzus sorozat. Meg hogy egyáltalán hogy tudnék a jövőben megcsípni egy junior állást más IT területen, úgy hogy a jelenlegin valahol medior-senior szint között lehetek. Egyébként a saját területemhez viszonyítva nem is látom, hogy belföldön hemzsegnének a cybersec állások, ami elbizonytalanít.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4013
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 13 128GB 100% (GARANCIÁBAN CSERÉLT)
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest