Hirdetés
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Bemutatta második generációs harmonikamobilját a Huawei
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Így van a mai napig. Az igaz, hogy perfect a supportja az Apple-nek, legalábbis frissítések terén. (is)
De, hogy halandó módszerrel downgrade-re nincs lehetőség az szerintem nem szerencsés. 4S,5C,5S,6,6S...... jöttek rájuk éveken keresztül az updatek és 2 év elteltével használhatatlanul belassultak, jó kivéve a 6S-t, mert szerintem egy IOS10-et is elvisz még ma is simán. De az 5S sem két forint volt 3 éve és ma már semmire nem jó, ha feltolják rá a legújabb OS-t. Ilyen áron nem biztos, hogy kell mindig a legújabb....
-
orimate86
tag
Egyrészről ez szépen hangzik, csak kérdés, hogy mennyire lesz használható (sebesség) a 4 és 4s korszakból emlékszem, hogy korlátozással kapta meg a 4 a főverziót, ha agyon ütnek se tudom megmondani mi volt ez konkrétan. Akitől vettem eredeti verzióval használta mert jailbreak es volt. Azonnal lefrissítettem az aktuálisra és olyan lassú lett, hogy 3 hónapot élt meg nálam. Szóval jól hangzik, csak közben erőteljesen kényszerítve vagy, hogy vegyél újat. Nem tudom manapság így van ez, nem akartam általánosítani.
-
DrDobos
őstag
P10 Lite? :/
-
NandorHUN
addikt
Ha Oreoval végre használhatóak lennének a PowerAMP skinek az nem lenne rossz.
-
törölt tag
Elég nagy baj, hogy egy frissítésnek is hírértéke van! Még mi vagyunk a szerencsések, hogy egyáltalán vehetünk az adott gyártótól készüléket! Szomorú, nagyon szomorú! A frissítések elmaradásában ráadásul a Huawei is élen jár!
-
Prime110
aktív tag
válasz
ricsi8800gt #1 üzenetére
2 éves modell, gyakorlatilag biztos, hogy nem.
Egy listán nem láttam már a Mate 8-at nagyon-nagyon régen. -
ricsi8800gt
addikt
Mate8-ra vajon lesz ?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Trollok komolyan
- Céleszköz: LG Smart Monitor Swing
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Óvodások homokozója
- Xbox Series X|S
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ 100% sRGB - 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest