Hirdetés

2018. december 16., vasárnap

Gyorskeresés

Négy Huawei-re is garantált az Android 8

 • (f)
 • (p)
Írta: | | Forrás: GSM Arena

EMUI 8.0-val érkezik az Android Oreo több korábbi Huawei csúcsmodellre.

Hirdetés

A minap bemutatott Huawei Mate 10 családnak nem csak az Android Oreo volt a szoftveres érdekessége: a háttérben a gyártói mesterséges intelligencia által frissnek és gyorsnak tartott EMUI felület hirtelen 8.0-s verzióra ugrott, hogy szinkronban legyen az aktuális Android számozásával. Az eddig is nyilvánvaló volt, hogy a sencseniek több korábbi készüléke 8.0-s Androidra vált valamikor, hiszen a Mate 9 Oreóval járt teljesítményteszten, a Honor 8 Pro és 6X esetében pedig a brand részéről erősítették meg a készülő csomagot.


A népszerű Mate 9 hamarosan Android 8.0 Oreóra vált [+]

Ehhez most négy Huawei készülék csatlakozik, és friss hír, hogy a gyártó a 8.0-s EMUI felületet is megerősítette: a Mate 10 piacra kerülése utáni 3-4 hétben a Mate 9 és a Mate 9 Pro, utána pedig nem sokkal a P10 és a P10 Plus készülékek jeleznek, hogy vezetékmentesen elérhető az oreós csomag. A frissítés után olyan praktikus tippek is felugranak, mint a kékfényszűrő bekapcsolása este, rendszerszinten pedig 12%-os gyorsulás lesz megfigyelhető a korábbiakhoz képest.

Hirdetés

Előzmények

 • Android 8.0 Oreo rendszerbemutató

  Bár főleg a motorháztető alatt történtek az Android 8.0 legfőbb változásai, azért tudunk mutatni olyat, ami a felhasználónak is feltűnhet. Íme az Android, kekszes ízvilággal.

 • Huawei P10 Plus - több lett, maradhat?

  Ebben a modellben van igazán előrelépés, a P10 nagyobb testvére nem csak méretben múlja felül a kisebb verziót, hanem gyakorlatilag mindenben. Nyilván az árat is beleértve.

 • Huawei P10 - pisztácia nem is volt

  Nagyon jól sikerült a Huawei új, kompakt csúcsmobilja, az előd eleve nagyon magasra tette a mércét, a változások pedig olyan pontokon érkeztek, ahol szükséges is volt.

 • Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma

  Még mielőtt 2016 véget érne, a Huawei letette az asztalra az év egyik legjobb phabletjét, amely a Kirin 960-nal és az Android 7.0-val már 2017-et vetíti előre.

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.