- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Forest48
aktív tag
"az 1,2 gigahertzes 64 bites Snapdragon rendszerchip"
gondolom az 4*1,2GHz...snapi 410.
-
törölt tag
válasz
Luck Dragon #9 üzenetére
Mondjuk az egyik egy alsó-középkategóriás, belpiacos termék, belpiacos árral. Másik meg egy eu változattal is rendelkező, felsőkategóriás készülék szolgáltatós árral.
Ezért írtam, hogy kb. a G7 -tel lenne arányban, ha mindenképp eu -s darabbal kellene hasonlítani, de nyilván szolgáltatós árakkal, 3x ennyibe.
-
Ha választanom kellene eközőtt és a mate7 között nem lenne kérdés hogy a Mate7-et választanám.
-
Graphics
Jómunkásember
Azt a hazai arat tisztazzuk, nehogy itt vki elkezdjen elvezkedni.
-
ÁrPi2
senior tag
Például azt írják a gizmochinán és a gizchiná-n ,hogy a 64bites Snapdragon mellett (vagy in SoC) van benne
6-mode network, TD-LTE, FDD-LTE, TD-SCDMA, WCDMA, CDMA (1x, EVDO), and GSM.Neked van 3x (vagy volt?) ? Próbáld ki mihamarabb maesztró, aztán én is ilyet vennék ha jó
-
törölt tag
Tegnap már néztem én is, bár inkább a G7 -hez hasonlítanám, mint a Mate 7 -hez, eu "testvér" lévén.
Egyébként 800 yuan elég baráti érte (~100 euro), szerintem.
-
embe
nagyúr
Ár/érték arány rendben lévőnek tűnik.
-
Tudja már valaki, hogy mi az előrelépés a 3X-hez képest?
-
70 alatt úgy sem lehet majd kapni
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Anime filmek és sorozatok
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi belépő szinten
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Akvarisztika
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gen. garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest