- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Stauffenberg #49 üzenetére
Hmmm ez a Note 8 lite jó ötlet lenne, az még engem is érdekelne.
-
törölt tag
válasz
Stauffenberg #39 üzenetére
"Emellett számos, rendszerbe integrált kiegészítő funkciót lehet előcsalni vele, sokkal könnyebb vele a szövegkijelölés, képek vágása, stb."
Én éppen ezért gondolkodom az S7 után most Note8-ban. Meg azért, mert nagyobb.
-
janeszgol
félisten
válasz
Stauffenberg #19 üzenetére
Ezt muszáj plusz egyeznem. +1
Emlékszem anno az Apple-t is fikázták, amikor megnövelte a kijelzőket. Az eladási statisztikákra kussba lettek a kritikusok.
-
S e t h
nagyúr
válasz
Te nem vagy fotózás-érzékeny?
Mert a OnePlus5 abban nem nagyon powerkedik.
Kivéve persze ha nálad a telefonos fotózás nem preferencia, mert akkor igen jó telefon. -
cuebler
senior tag
válasz
Stauffenberg #39 üzenetére
igen, pont azt írtam, hogy nem ismerem és szeretném tudni, hogy mivel több...
guglizva csak a szokásos reklámmaszlagot kaptam samuéktól, így kösz az info-t, ma is tanultam valamit
amúgy nálam is jelölt a note8 (főleg, ha lesz hozzá valami dex-féle) csak jó eséllyel jócskán drágább lesz, mint mondjuk a máté10
közben be is ugrott a friss cikk: 1000 EUR, tehát itthon 350-400 között
-
.Szaki.
addikt
válasz
"Anno volt próbálkozása a Samsungnak arra, hogy egy 130-150 ezres fapadosabb Note modellt is bemutatott, de ez aztán a legnagyobb bánatomra sajnos vakvágány lett."
Ha a Note3 Neo-ra gondolsz, akkor nagyon egyetértek, anno én is nagyon gondolkoztam rajta, de nem lehetett már kapni sehol sajnos. nem is értem miért nem folytatta a Neo szériát a Samsung.
-
ak76
senior tag
válasz
Ott a pont!
3 darab G4,& két G-Flex után,amelyek mindegyike vagy alaplapi elhalálozást,vagy szellemképes kijelzőt produkált,(illetve egy V10 is játszott,de a napi 2x töltés hamar elválasztott minket egymástól) indokolt lenne a kisebb arc,pláne hogy állítólag a G6 sem lett egy kimondott sikersztori.
-
cuebler
senior tag
válasz
csak én nem vágom egyedül, hogy az S-Pen mekkora nagy fejlesztés???
az őskorban volt egy hp "menedzserkalkulátor" a birtokomban, aminek elég volt a nevét kiejteni, hogy a fiatal nőnemű egyedek alsóneműje elkezdjen át.. khm
ahhoz konkrétan már volt ilyen toll, bár mivel a samsungét nem ismerem,
nem tudom, milyen fícsörjei vannak? teszem azt, pizzát rendel magától vagy beparkolja a kocsit távirányítással?
amúgy az én 5X-em köszöni jól van, várj a jól megérdemelt "kekszet"
a 6P-m pedig a valaha volt legkedvesebb telefonom, pedig volt választék alcatel-től zte-ig
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Konteó topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox Series X|S
- Milyen routert?
- Forr az AI-láz, az Apple tőzsdei rekordját is túlszárnyalta az NVIDIA
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen TV-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Synology NAS
- További aktív témák...
- több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Bomba ár! Dell Precision M6600 i7-2720QM I 8GB I 500SSHD I 17,3" FHD I Quadro I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest