- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
cuebler
senior tag
334.990 kemény magyar forint előrendelésben az extreme digital-nál a note8 ajándék dex-szel. most akkor notit vegyek vagy note-t?
-
cuebler
senior tag
válasz
Stauffenberg #39 üzenetére
igen, pont azt írtam, hogy nem ismerem és szeretném tudni, hogy mivel több...
guglizva csak a szokásos reklámmaszlagot kaptam samuéktól, így kösz az info-t, ma is tanultam valamit
amúgy nálam is jelölt a note8 (főleg, ha lesz hozzá valami dex-féle) csak jó eséllyel jócskán drágább lesz, mint mondjuk a máté10
közben be is ugrott a friss cikk: 1000 EUR, tehát itthon 350-400 között
-
cuebler
senior tag
válasz
Stauffenberg #19 üzenetére
csak én nem vágom egyedül, hogy az S-Pen mekkora nagy fejlesztés???
az őskorban volt egy hp "menedzserkalkulátor" a birtokomban, aminek elég volt a nevét kiejteni, hogy a fiatal nőnemű egyedek alsóneműje elkezdjen át.. khm
ahhoz konkrétan már volt ilyen toll, bár mivel a samsungét nem ismerem,
nem tudom, milyen fícsörjei vannak? teszem azt, pizzát rendel magától vagy beparkolja a kocsit távirányítással?
amúgy az én 5X-em köszöni jól van, várj a jól megérdemelt "kekszet"
a 6P-m pedig a valaha volt legkedvesebb telefonom, pedig volt választék alcatel-től zte-ig -
cuebler
senior tag
f0sás van, mert a note8 erős konkurrencia lesz mindkettőnek - illetve szerintem mindkettő kevés lesz konkurrenciának a note8-cal szemben. mondom ezt úgy, hogy jó eséllyel a mate10 lesz a következő telóm
bár az ideális egy nexus felületű note8 lenne
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 8400F / RX 9060XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest