Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• helixP

nagyúr

válasz sipy888 #73 üzenetére

Nem értem, mért kell egyből hülyézni a véleményemet, ha mást gondolok valamiről, mint Te. Amúgy is öszvisz 1db negatívumot mertem leírni az előző 3 pontban, szeretett márkádról.
    Különben sem én szedtem pontokba a dolgokat, én csak a korábbi pontokra szedésre válaszoltam, szerintem kulturált módon, a trollkodástól messze vagyok, ellentétben Veled.
    Vicces, hogy előre el akarod dönteni, hogy Samsung, és/vagy iPhone-fan vagyok, persze nehéz lehet elképzelni Számodra, hogy lehet élni úgy is, hogy nem vagy márkabuzi.
    A 67 százalékos előlap/képernyő arány a 728-nál nem egy nagy szám, és a többi HTC sem gazdálkodik jól a hellyel. Ennek ellenére a HTC-k szép telefonok. De nyilván ez már nem fog érdekelni, hanem koncentrálsz az egy szem negatívumra, amit írtam. Ha már kérdezed, az LG G4 jobb volt ebben a tekintetben, de a Xiaomi Note3-ja is jobban kézbe simul.
    Ismét mondom, hogy ez egy hír, nem pedig HTC topic, ettől függetlenül olyan topicban írom le a véleményemet, amilyenben akarom, amíg betartom a topic szabályzatát.

Új hozzászólás Aktív témák