Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szp1
addikt
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
AxBattler #38 üzenetére
Ezek a harmatgyönge, picurka gépek arra vannak kitalálva, hogy az ember valóban akksiról használja, hurcibálja őket. Akkor viszont nagyon is számít, hogy meddig képes menni egy feltöltéssel... ... a legtöbb cég viszont úgy adja meg az üzemidőt, hogy a gép valójában nem csinál semmit: negyedére lassított processzor-órajel, szinte nullára vett fényerő, semmi lemezművelet. Ez viszont félrevezető, mert semmit nem mond a valós használati időről.
-
Bogyó bá'
nagyúr
9 óra, ja! Papíron, az mindent elbír....
Az én ósdi Samsung N150-emre írt a prospektus 10 órát, Valójában (idle, csak böngészve, nem flashes oldalakat) vadiúj korában bírt 6-ot. Most, másfél éves korában (alig volt használva!) bír talán négyet, persze csak akkor, ha nem csinál semmit sem. Ha dolgozik, akkor talán másfelet.
Ennyit a "szupertakarékos" netbookokról. El sem tudom képzelni, milyen lehet 3 cellás akksival.... -
Youri
veterán
válasz
hyperspace #35 üzenetére
Micsoda???
-
hyperspace
őstag
400 dollár
-
staccato
tag
"vételára 399 dollártól indul" Atom procival,és pocsék kijelzővel ennyiért.
na ezért nincs erőltetni ezt a netbook vonalat.
-
kiskaktusz
addikt
Most én hallucinálok, s tényleg 3 USB2.0 van rajta, annak ellenére, hogy a cikkben 2 aljzat szerepel?!
-
banhammer
veterán
"93 %-os, fröccsenő víznek ellenálló billentyűzet"
Ez a rész nem értem...
Hogy tud egy billentyűzet 93 %-ban vízálló lenni?
-
vanye
senior tag
Én is inkább vettem egy X60-at kéz alól, mintsem hogy bohóckodjak valami Atomos vicik-vacakkal. Hiába 2006-os koncept, ezeket a vasakat még ma is keresztbe lenyeli. (Persze anno el is kérték érte majd' félmillió magyar forintot.)
(#19) Plazmacucci: Vegyél a kölöknek egy használt X60-at 5-6 órás aksival. Ez kb. pont 50k-ba fáj itt Aprón.
-
Tomcat
őstag
Ezt szerintem is felesleges volt kihozni. De az is lehet hogy találtak egy raklapnyi Atom-ot a raktáruk legvégén és ezt tudták belőle kihozni.
-
minden előnyével
Én úgy tudtam, hogy a netbook egy előnye, hogy olcsó...
-
Hennet
aktív tag
"Ronda is, sz@r is."
kár h az ultrabookok pokoli drágák
-
M3Ny3'T
senior tag
Szerintem nem az a szegmens a netbook, ahol feltétlen szükség lenne az USB3-ra, de főleg az E-SATA-ra (utóbbi még a notebookokon is ritka...sajnos
).
De a felbontás, az Atom és ez a káva tényleg borzasztó.(#19) Plazmacucci: A legrosszabb okostelefon is tovább bírja 18 óránál, hacsak nem 25 programot futtatsz egyszerre, de azt meg az SGS2 se tudja már normálisan kezelni szerintem. Galaxy Ace-em van, fölösleges funkciók kikapcsolásával 3,5 napot elmegy. De tény, manapság az okosteló a menő a kölkök körében.
-
Egy jó igp driverrel, és mondjuk egy 50e Ft.os árcédulával jó lenne a gyereknek suliba. Bár a mai kölkök inkább okostelefonra vágynak... Hogy én azokat mennyire utálom a 18 órás akuidejükkel együtt
-
glutamin
őstag
-
dobi
aktív tag
Igazából a kijelző felbontása a legnagyobb para szerintem, mert amúgy a grafikus teljesítmény nem feltétlenül kell egy elsősorban internetezésre kihegyezett iciri piciri gépecskébe (benne is van a nevébe: NET), a LAN talán lehetne már 1000-es az igaz de a procival meg (hogy atom) hozzá lehet járulni a jó akkuidőhöz tehát indokolható!!! Ennek ellenére nem szeretem a HP-ket, tehát ha olcsóbb lenne sem vennék saját használatra!
-
Angel1981
veterán
Az ultrabookok mellett tényleg nincs sok értelme a netbookoknak....
-
zoli03
őstag
Ha legalább gigabites ethernet lenne rajta, letöltőgépnek jó lenne
De így még annak se. Ekkora kávát nem is tudom, mikor láttam utoljára.
-
Youri
veterán
Klikk a cikkre, [Ctrl] + [F] "Atom". Találat. Nem olvasom el
-
Mr.Csizmás
titán
úthenger alá jó lesz
szánalom, hogy egy jobb teló, O2X, SGS2, i4/i4s lealázza ezeket.......
-
Prof01
veterán
Sajnos ezek a gyenge hardverek ölik meg a netbook-okat.
-
TESCO-Zsömle
titán
GMA 3600-as IGP-vel
Viszlát...
-
szp1
addikt
400 dodó...alapkivitelben.
Hozzá W7, vám-áfa-kisker árrés.....140 e.( vagy több..)
Egy Asus 1215B e-350-nel, emberibb felbontással és 12"-os átlóval ugyanilyen árban van és zongorázni lehet a különbséget. A HP-nak tényleg nem kéne erőltetni ezt a vonalat. -
stifi
senior tag
szerintem meg a hibrideké a jövő, amilyen az asus transformer..
ha akarom netbook, ha akarom tablet... -
Apika
addikt
Vannak jó kinézetű netbookok, de ez nem azok közé tartozik...
-
Dicséretes törekvés, 9 órás akkuidővel, de... 1024 x 600, no usb3, no esata... Használhatóságban szinte ugyanaz, mint az előző generáció.
A grafikus teljesítmény meg még mindig kérdéses, szóval ez így együtt kevés! Akkor inkább Acer 722... -
Ringman
félisten
nem lehetne ugyanezt még nagyobb kijelzőkávával, meg kisebb felbontással?
100 Mbit-es ethernet.
anyám borogass -
törölt tag
a netbook mindaddig érthetetlen, amíg ilyen semmire se elég 1024x600-as kijelzővel szerelik és a szarfosatomlassú Atommal...
-
BotaN
senior tag
Ha nem lenne ilyen pocsék még talán meg is venném, sokszor jól jönne egy rendes billentyűzet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elektromos autók - motorok
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Hamarosan megjön az ASUS házak új zászlóshajója
- Formula-1
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS / 12GB DDR4 / 1TB M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5560 Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- MacBook White unibody eladó töltőárban
- Lenovo IdeaPad S10-2 netbook jó akkumulátorral eladó
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
- Apple Watch SE 40mm 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest