Új hozzászólás Aktív témák
-
tajcsi
őstag
Biztos hogy nem alapjáraton fog menni a proci, memória de még a merevlemez, sőtt a CDrom sem
De amugy nem követem már ezeket a bika VGA-kat befektettem egy ax850-be annó azt hittem na 10 évig nyugodt vagyok erre itt van...Nem tudom felfogni ezt az áramzabálás dolgot...fére ne értsen senki tiszteletben tartom a kártyák teljesítményét de akkor is nem az lenne a lányeg, hogy a teljesítmény növekedésével csökkenne az energiafogyasztás?
-
tajcsi
őstag
Mondjuk itt már egy 1200W-os táp is kezd izzadni, mekkora fogyasztással bír egy ilyen? Oké van teljesítménye de nem igaz, hogy nem lehet olyan cuccot csinálni ami nem kerozinnal megy? Amugy én is néztem, hogy elírás mert a képen tényleg csak 3 van, de gondoltam talán a kártya másik oldalán van és nem látszik. Szerintem egy ilyen kártya 3-4 évig mindent fullon fog nyomni, emlékezzünk csak vissza az 5970-re milyen jól sikerült kártya volt...
-
tajcsi
őstag
6db 8tűs csati.
nem túlzás ez gy kicsit?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- DELL T40 EMC Szerver
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest