- Mobil flották
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Magisk
- Yettel topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tazsam01
tag
Nem utolsó sorban nekem a gyárilag beépített funkciók mindig is kedvenceim lesznek. Leülök egy gép elé és nem kell keresgélni, telepíteni, az új eddig ismeretlen verziót bambulni mert átdolgoztak mindent ahhoz képest ahogy utoljára 1 éve használtam a programot stb. csak elindítom az otthoni környezetből már jól ismert funkciót és tadam. Én speciel eddig is sokszor nyúltam ehhez ha bármi lassulást érzékeltem és többnyire ki is bukott hol a gond ha meg nem bukott ki akkor eddig ráfogtam a vid karira, ha mostantól látom is az egyáltalán nem rossz.
-
törölt tag
Cikk arra utal hogy a kiadott feladat és annak elkészülése közti időből "késleltetésből" számolja a kiterheltséget, nem a driver-által a hardverből kiolvasott számlálónak írja ki a %-os értékét.
Ez a módszer jó, valós pillanatnyi körülményeket figyelembe véve mutatja a GPU tartalékát, de nem alkalmas 1:1-ben két rendszer között a azonos GPU kiterheltségének összehasonlításra, mert részben a rendszer, környezet teljesítő képességén múlik, nem csak a GPU-n.
Új hozzászólás Aktív témák
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest