Új hozzászólás Aktív témák
-
Steve1207
veterán
Nem elég, ha letiltod a fenébe az alkalmazásoknál? Kb, mintha fent se lenne onnantól, se frissítés, se szinkron, se semmi. Persze nem ártana, ha csak a tényleges rendszert szolgáltatnák és azt telepít az ember, amit akar, de másik vonalon teljesen egyértelmű, hogy a googlenak ezt kell csinálni, van, aki nem is ismer alternatívát és azt fogja használni, egyből plusz felhasználó.
Első reakciók detto.
Én pl szeretek egy accountot használni, de ha már megköveteli az alkalmazás (gáz, hogy manapság fb vagy g+ acc-hoz kötött sok esetben és nem lehet simán maillel regelni), akkor legyen választási lehetőségem több mindenre, mert az is erőltető hatású, hogy egyikben a g-s, másikban a face-es csatolás engedélyezett csak... ami megint csak kuszaság.
(#31) Penge_4: uhh hatalmas +1, harmadik pontra nagyon és az idióta fotó szinkronizációra is. Már eljutottam oda, hogy lehet használnám, de olyan idióta módon van megcsinálva, hogy tartok tőle behülyül egyszer és bedobja nyilvánosra, ha kell, ha nem...
Szeretem a G cuccokat, használom a fontosakat, de a drive meg a photo-s is egy vicc kb. Csak egy felhő tárhelyet akarok megnézni, feltölteni és annyi, erre még listázza a készüléken lévőket, meg minden fityfenét.Amúgy maga a Google Fotók nagyon jó kis szerkesztő lenne, de így...
Új hozzászólás Aktív témák
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged