- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
haha haha hahahahahaha
te ám nagyon nem vagy képben... szabályos, pénzesebb... persze
S az Oracle-t sajnálni? Akik már eddig is a milliárdokban dúskáltak, vezetőjük már évek, évtized óta egyike a világ leggazdagabb embereinek? Vagy akiknek utóbb az volt a hobbijuk, hogy népszerű, ingyenes szoftvereket (pl. MySQL, OpenOffice, Java) fejlesztő cégeket felvásároltak, majd az ingyenes termékeiket tönkretették, hogy mindenki inkább az ő mocsokdrága termékeit vegye? -
dabadab
titán
"próbáltak szabályosan eljárni,egy pénzesebb,nagyobb cég lemásolta őket, lefizették az ügyvédeket meg a bírót és mehet a kukába mert nem tud kiteljesedni?"
Nem. Mondjuk szerintem eloszor erdemes lenne minimalisan kepbe kerulni az uggyel kapcsolatban, mielott nekiallsz gyanusitasokat szorni arrol, hogy ki kit fizetett le
(Mondjuk mar az is eleg vicces, hogy az Oracle-t valami szerencsetlen kis cegnek allitod be - ehhez kepest evente olyan tizmilliard dollaros profitot termelo ceg, ami egyebkent egy hajszallal tobb, mint a Google-e.)
Valojaban az Oracle ugye teljesen marhasag volt es a most szuletett itelet abszolut jogos es esszeru.
-
törölt tag
ennyi??
'mivel az Oracle korábban jelezte, hogy az eljárás felgyorsítása és a mihamarabbi fellebbezés érdekében"
gondolom készül az oracle a második menetre a nagyobb lóvéért, mert most a legtöbb keresetet ejtették, körbenéznek még a raktáron mit lehet még rávarrni a googlira aztán nekifutnak újra.
vaggynem, csak akkor nem értem minek sürgette pont az oracle hogy fejezzék be.
-
kymco
veterán
Lassan papagájnak tűnök, de szerintem az egész mögött a jogászok állnak. Szerintem önálló életre ébredt az a fegyver, amit jogászoknak nevezünk. Látszólag minden ilyen perben stratégiai okok húzódnak, az ellenfél ellehetetlenítése a cél, de ha megnézzük, akkor a jogi terület az, aki igazán profitál ebből.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Linux kezdőknek
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Háztartási gépek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Mikrotik routerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Crucial 240GB SSD eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest