Hirdetés
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Az AI miatt drágulnak a mobilok is
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Norbi1984
üzenetére
Termeszetesen sarkitottam, mert mar unom ezt a folyamatos lufizast. Van nemi hatterem valuacio teren (CFA), es persze igazad van, hogy egy szam nem jellemez egy ceget. Viszont teny, hogy jelen formajaban az Apple joval kevesbe tunik felfujt ertekeltsegunek, mint a Microsoft tizenpar evvel ezelott.
-
válasz
Norbi1984
üzenetére
Termeszetesen sarkitottam, mert mar unom ezt a folyamatos lufizast. Van nemi hatterem valuacio teren (CFA), es persze igazad van, hogy egy szam nem jellemez egy ceget. Viszont teny, hogy jelen formajaban az Apple joval kevesbe tunik felfujt ertekeltsegunek, mint a Microsoft tizenpar evvel ezelott.
-
válasz
szabogabor10
üzenetére
Kivancsi vagyok, ezt mibol gondolod. A .com lufi azert volt lufi, mert irtozatosan felulertekeltek olyan cegeket, amelyek nem vagy minimalis nyereseget termeltek. A Microsoft az eves nyeresegenek hatvanszorosat erte a tozsden.
Ez most az Apple eseteben mondjuk tizenotszoros. (A Google-nal huszonharomszoros, szoval a Google nem feltetlen kisebb lufi, mint az Apple.)
Új hozzászólás Aktív témák
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Milyen TV-t vegyek?
- Lexus, Toyota topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Az AI miatt drágulnak a mobilok is
- Titan Quest II
- Google Pixel topik
- Teljesen ingyen játszhatunk a Battlefield 6-tal
- További aktív témák...
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3883, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest