- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- IP59-re szigetelte a Vivo az X Fold5-öt
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Integra
titán
válasz
mrhitoshi #25 üzenetére
"az üzenőfal tele van spammelve az idióta alkalmazásokkal, amitől a falra tudnék mászni"
nos az látszik, hogy beállítani nem tudod az fb-t.
nekem közel 800 alkalmazás van tiltva, semmit sem látok belőle. azt is meglehet csinálni, hogyletiltod a meghívók kézbesítését, személyre szabva.
de van https - ez eleve megakadályozza a programok telepítését fb-n belül, illetve a search-öt is ki lehet kapcsolni, a google és az fb sem talál rád. és még sorolhatnám.
ettől függetlenül sok a konfig hiba benne és ezek az igazán bosszantók, mert ezeket szándékosan nem oldják meg, illetve nem teszik bele a funkciót. -
Integra
titán
válasz
mrhitoshi #14 üzenetére
"Sajnos divathullám, mert a közösségi oldalakat ez hajtja semmi más."
ez nem igaz. nem tudom mikor kezdted el használni az fb-t is, de régen ilyen nem volt. ellenben jó beszélgetések voltak, csak személyes gondolatok, értelmes és tartalmas információk. ahogy nőtt a tömegbázis, úgy kurvult el az oldal úgy adtak újabb tool-okat a userek kezébe, ebből születtek a céges reklám tevékenységek, a szavazások, a sok fanpage, a játékok és a share share share..
az alapkoncepció igenis jó volt. nem pedig divat. de ma már attól lesz valaki faszagyerek, ha gyorsan rávágja hogy divat és persze ő nem divatozik, mert ő sokkal több és jobb.. az ilyen semmit sem ért az egészből, sosem értett. nem divatfikázni kell, hanem megoldást találni a problémákra, hogy az alapkoncepcióhoz visszatérjen az egész és arra használják, amire való. személyes, tartalmas kommunikációra. -
fordfairlane
veterán
válasz
mrhitoshi #27 üzenetére
De az ilyenek ellen a fő védelmi vonal az, hogy nem veszed fel ismerősnek a számodra érdektelen embereket. (Ezért is csodálkoztam az iwiw-en, mert azt hittem, hogy a közösségi oldalakon az, hogy csakis visszaigazolt emberek tudnak neked üzenni, ez alapvető dolog, pont ezért jobb, mint emailezgetni jobbra-balra)
A rendszer nem fog megvédeni az ismerőseid kéretlen cseszegetéseitől a G+-on sem.
-
törölt tag
válasz
mrhitoshi #25 üzenetére
Én sem hype miatt regisztráltam, hanem mert százszor egyszerűbb FB-on megszervezni dolgokat, mint máshol, könnyű követni az információáramlást stb...
Csupán értelmes baráti körrel kell rendelkezni és akkor nem kap az ember agyfaszt.
Igen, persze hogy rengeteg buta, mint bárhol máshol. -
fordfairlane
veterán
válasz
mrhitoshi #25 üzenetére
A legújabb, hogy különböző eseményekre hívnak meg, mondjuk nyerj iPhone-t megosztással, vagy legyél ncore tag stb..., amit még tiltani sem lehet, persze ezt mondjuk a G+ sem tudja kivédeni.
Ez érdekes, nekem még nem érkezett ilyen. Nem úgy van, hogy csak ismerősök tudnak neked üzenetet küldeni? Az iwiw-et pont ezért hanyagolom, mert engem is spammeltek.
-
törölt tag
válasz
mrhitoshi #14 üzenetére
Hülyeségegeket írsz.
Véletlenül sem divathullám.
Tudom tartani a kapcsolatot olyanokkal akikkel egyébként nem tenném a távolság és egyéb okok miatt.. És igen is jó a like gomb, ezzel kifejezem az egyetértésem vagy ha tetszik valami.Te minden FB topikban megy a flame. Ha valami/valaki sikeres akkor az vagy mocskos szemétláda vagy szar...
-
fordfairlane
veterán
Mitől lesz jobb a G+, mint a Facebook? Social network - social network, ránézésre nagy vonalakban ugyanazt a tevékenységi kört próbálja lefedni. Persze más az interfész, de ha ez is eléri a 900+ milliós tábort, itt is lesznek magamutogatók, meg egyéb vadhajtások bőven...
-
Rickazoid
addikt
Jobb lenne, ha nem divathullámmal terjedne, mert nagyon jó lehetőségek vannak benne, főleg ha végre minden egyéb Google szolgáltatás is teljes értékűen elérhető lesz alóla. Itthon mondjuk szerintem eléggé nehezen fog menni, a Facebook függők száma igen nagy nálunk... legalábbis az én ismerőseim között mindenképp. De kaptam egy vicces e-mailt, az internetszolgáltatóm küldte, hogy a fejlettebb internetes szolgáltatásokkal ők is lépést tartanak és mostantól Facebookon is működik ügyfélszolgálatuk. Mondom hurrá
Ráadásul az se könnyíti meg a helyzetet, hogy a Facebook egy önkéntes alapon bevállalt retrovírus.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Precision 5520, 15,6" 4K/UHD Touch, I7-7820HQ CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11,
- Dell Precision 3561, 15,6" FHD, I7-11850H CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, T600 4GB VGA, WIN 11, ( olvasd
- Dell Latitude 5520, 15,6" FHD Érintőkijelző, I5-1135G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd v
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-12650H 10Mag 16/512 RTX 4070 8GB FHD 144Hz
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest