- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel topik
- Magisk
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Belegondolva értem én, miért rezeltek be a az androidtól: a nyílt forrás, és a szabad felhasználás nagy csáberő, ráadásul az Apple prűdségét nem tűri egyik-másik fejlesztő.
#56: Egyszerű a google nagyon nagy falat lenne nekik, a google simán összeszedi az USA legjobb ügyvédcsapatát, és a gatyát is leperelné róluk (ezt a verziót még azért nem zárnám ki, hogy a g. tettlegesen beszáll a partnere védelmében).
-
nota bene
csendes tag
Nem tudom kell-e erre válaszolnom. Inkább ne szóltál volna. Sajnos az általad felhozott érvnek semmi köze az előbbiekhez, emellet mégcsak nem is logikus. Sajnálatos, hogy neked ismét meg kell említenem, hogy OTT MOST IS kínaiak élnek, nem valamikor éltek.
Nem inkább a topik lényegével kellene foglalkozni? -
nota bene
csendes tag
Nem akarlak elkeseríteni, de Tajvanban jellemzően kínaiak élnek, kínaiul beszélnek, és az üzleti élet szereplőinek jelentős hányadát a nagy Kínából menekült üzletemberek teszik ki. Ha jól emlékszem az a család is, amelyik a HTC-t alapította az is speciel a nagy Kínából származik. (Kína egyébként ma is a területének részeként kezeli, és nem ismeri el Tajvan önállóságát...)
A példánal felhozott általam nem ismert számokkal nem tudok mit kezdeni, de nézz utána, mondjuk az Asus, Gigabyte és még néhány cég számainak is. -
Ulkesh
őstag
"inkább azt mondanám, hogy azért, mert azt ismeri. iskolában, munkahelyen megtanulta, tudja, mit hogyan, nem kell hazamenve újat megtanulnia, ezen mennek a programjai, ezen tud játszani, stb."
A te esetedben ez egyértelmű is. A hozzászólásaidból egyértelmű, hogy igen magas szinten ismered a MS szoftvereit, így alap, hogy azt választod. Mondjuk más kérdés, hogy ugyanezen hozzászólásokból kiderül, hogy az Apple szoftvereit meg igen alapszinten ismered és igazából az a gáz, hogy felületes ismeretekkel véleményezel, aki meg tudja rólad, hogy PC-s oldalon expert vagy azt a következtetést vonja le, hogy ezek a vélemények megalapozottak.
-
vehement69
senior tag
nem tudom, hogy ez-e a döntő többség, viszont tény hogy ez létező probléma, csak kár hogy 1ből oda lesz mindenki beskatulyázva. meg amúgy nem is biztos hogy mindent meg kell indokolni, néha jó egyszerűen csak úgy ez tetszik jobban alapon választani. nekem pl jobban kézreáll, kényelmesebb és gyorsabb(-nak érzem) rajta dolgozni, és lehet user error de win alatt több gondom volt, és ez rossz emlék. szerintem ez pl egy igenis értelmes válasz, viszont mivel szubjektív ezért neked lehet nem tűnik annak.
-
Ulkesh
őstag
"*személyes tapasztalataim alapján legalábbis. eddig egyik sem tudott értelmes választ adni a "miért pont Apple" kérdésre.'
Hát ha én kérdezek, hogy miért Windows-t használ, akkor 99%-ban azt a választ kapom, hogy mert mindenki más is azt használ.
Nem azért mert jó, nem azért mert megbízható, nem azért mert gyors, hanem azért, mert a szomszéd Pistikének is az van és könnyebb cserélgetni a warezt.
Ennél még azon okok is jobbak, amit te hoztál fel az Apple userekkel szemben. Nekem már az is szimpatikusabb, ha valaki azért választ valamit, hogy ne álljon be a szürke tömegbe, mert ez a döntés a sajátja és nem mások majmolásából születik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest