Hirdetés
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
ghiottone
nagyúr
Ha tényleg 300 euró, akkor jó ajánlat.
"ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
ghiottone
nagyúr
299 euro a Kamera mod és itt egy Z Play
-
ghiottone
nagyúr
válasz Matada2.3 #13 üzenetére
Ez nekem se tetszik, de a kicsiről azt olvastam tegnap egy G+-os bejegyzésben, hogy a 2014-es Moto G szellemiségét követi megjelenésében. Amúgy ez az M szépen le van kerekítve az oldalaknál, csak az elólapi fehér káva nem tetszik, feketében jobban fog kinézni.
-
GeryFlash
veterán
Dizájn nekem nem annyira tetszik, de legalább egyedi és nem a megszokott copy paste forma. Jó eséllyel ha nem lépi nagyon túl a 100 ezret expansyson akkor ez lesz a kvöetkező telefonom, végre egy jó akksis telefon.
Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
ghiottone
nagyúr
És befutott az 5,5 colos Moto M Plus is. A 4,6 colos Moto M még várat magára egy kicsit
-
Fejvadi
nagyúr
Minél több a hír róla, annál gyengébb benne minden.
-
Sayuar
senior tag
válasz tibcsi0407 #5 üzenetére
Én továbbra is a szélességre gondoltam....lehet, hogy te a vastagságra
Amúgy ez az a méret, ami 20-30 perc beszélgetés után se nem zsibbasztja le az ujjaim/ tenyerem.tibcsi0407: basszus.....és tényleg nem dupláztam az "m"-et
[ Szerkesztve ]
-
Sayuar
senior tag
valami normális telefont is kiadhatnának a gyártók:
- stock droid
- 66-67 m széles
- full HD
- megvilágított előlapi érintőgombok
- jó fényképező
- B20
- dual SIM
- min. 3GB RAM
- bővíthető
- hangszóró alul, vagy elöl -
ghiottone
nagyúr
Az üveg hátlaptól irtózok - még ha alapból rápakolnám a fa "hátlapot" is + a méret miatt is nem hiszem, hogy kipróbálom ezt a telót, inkább az "M"-et.
Amúgy 31-től várható a MotoMods-okkal együtt. Kínában lesz szeptember 6.-án egy Lenovo Sajtókonferencia, ott tényleg akkor mutatják be.
+ árban nem szálltak el annyira a többi gyártóhoz képest, mert a "Z" 499 fonton kezd az angol amazonon, az pedig most elvileg 180 ezer körül van középárfolyamon. Ezt 120 bruttóra várom.
[ Szerkesztve ]
-
Lecs@
addikt
Sokan undorodtak tőle, a hátulja miatt másik cikkekben. Szerintem élőben nem lesz ez annyira gáz. Jó árral, jó gép lehetne ez.
[ Szerkesztve ]
512 GB
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest